Cum. Nis 26th, 2024

Fox ekranlarının vazgeçilmez dizilerinden olan Lale Devri 57. bölümüyle 14 Ocak Cumartesi akşamı hayranlarının karşısında olacak. İşte Lale Devri 57. bölüm özeti ve fragmanı…


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Lale Devri dizisinin 57. bölüm özeti Fox Tv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Toprak’ın yengesinin hasta olmadığını öğrenen İkbal, her adımını takip etmesi için peşine bir adam takar! İkbal’in şüphesi büyümektedir.

Zümrüt için endişelenen Necip, onunla konuşmaya gider. Ancak Zümrüt fenalaşır! Kerem ve Necip, Zümrüt’ün hastalığıyla ilgili acı bir gerçeği öğrenirler!

Toprak hamiledir! Çınar bu habere çok sevinir. Aile içinde bir kutlama yapılır. Sıtkı’yla buluşan Toprak, rüyasında bile görse inanmayacağı bir haber alır. Havva yaşamaktadır! Bunu gözleriyle görmek isteyen Toprak, Ürgüp’e gitmeye karar verir.

Zümrüt’ün durumundan çok etkilenen Necip, kalp krizi geçirir! Tüm aile için korkulu bir bekleyiş başlar. Durumu ağır olan Necip kurtulabilecek midir? Toprak’ın Ürgüp’e gideceğini duyan Yeşim, Sıtkı’ya da aynı uçakta bilet alır. Ürgüp dönüşü, Toprak ve Sıtkı’yı havaalanında bekleyen biri vardır. Toprak’ın gizlediklerini açıklama vakti gelmiştir.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen