Per. Nis 25th, 2024

Show Tv ekranlarının beğeniyle izlenen dizisi M.U.C.K 3. bölümüyle 19 Ocak Perşembe akşamı Show Tv ekranlarında olcak. İşte M.U.C.K 3. bölüm özeti ve fragmanı…


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

M.U.C.K dizisinin 3. bölüm özeti Show Tv web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yar alacaktır. M.U.C.K 3. bölüm fragmanı ve 2. bölümde yaşananlar…

Resital çıkışındaki olaydan sonra Rüzgar hafif bir şekilde yaralanmıştır. Buna tanık olan Ada ve Ozan onu hastaneye götürürler. Ozan ve Ada olayı öğrenmeye çalışsa da Rüzgar olanları saklar ve bu olayın aralarında kalmasını söyler. Bu arada Derin Rüzgar‘a ulaşmaya çalışsa da Rüzgar telefonuna cevap vermez.

Okulun sinema hocası Murat (Tüm okul ona kendi aralarında Kara Murat demektedir) aldığı yeni ödülle yurt dışından okula döner. Ama aldığı haber hiç hoşuna gitmez. Haber müzikal yarışmasıdır. Kara Murat’ın bu işe canı sıkılır. Artık okulun vazgeçilmezi, en gözde kulübü olan sinema kulübünün karşısında başka bir ekip daha vardır. Üstüne üstlük bir de uzun zamandır hoşlandığı ama açılamadığı okulun sanat tarihi hocası Seda da Ozan’a ilgi duymaya başlayınca Kara Murat için Ozan’a karşı savaşmak artık kaçınılmaz olacaktır.

Yarışma için kadro oluşturulmuştur. Fakat daha hiçbiri hazır değildir. Artık tüm ekip Elif ve Ozan Hoca ile birlikte provalara başlayacaktır.

Elif ve Ozan arasında sürtüşmeler ve anlaşmazlıklar her ne kadar devam etse de okula gelen haberle yarışmaya katılmak için çok az bir süre içinde ön elemeyi geçmeleri gerektiğini öğrenirler. Bu Elif ve öğrencilerde panik havası yaratır. Ozan onlara nazaran daha rahattır.

Elif Hoca okulun en yetenekli iki öğrencisi Rüzgâr ve Ada’yı müzikal kadrosuna dâhil etmek için kütüphanede etkileyici bir konuşma yapar. Daha sonra ikisi de provalara katılacak Ada’yı Elif, Rüzgar‘ı da Ozan’ın son bir konuşması ikna edecektir. Bu olay Ada ve Rüzgar‘ın biraz daha yakınlaşmasına ve Derin’in kıskançlık krizlerine girmesine neden olacaktır.

Her şey çok güzel gitmektedir, kadro sahneye çıkar, performansları herkesi büyülemektedir ta ki hiç beklenmedik bir olay yaşanana kadar…

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen