Cum. Nis 26th, 2024

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Sivasspor, kendi sahasında Antalyaspor’u konuk etti. Ligdeki son 9 maçında yenilgi yüzü görmeyen Sivasspor, Antalyaspor’u da 2-1 mağlup etti ve ilk 4 iddiasını sürdürdü.


Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Sivasspor ile Medical Park Antalyaspor, Sivas 4 Eylül Stadı’nda karşı karşıya geldi.

Ligdeki son 9 maçında mağlubiyet yüzü görmeyen ve kendi evindeki sonra 3 karşılaşmadan galibiyetle ayrılan Sivasspor, Antalyaspor’u da Mehmet Nas ve Erman Kılıç’ın golleri ile 2-1 mağlup etti. Antalyaspor’un tek sayısı ise Tita’dan geldi.

Rakibine oranla ilk yarıda daha iyi bir futbol ortaya koyan Sivasspor, aradığı golü karşılaşmanın 32. dakikasında buldu. Nijeryalı Eneramo’nun sol kanattan yaptığı ortada arka direkte topa dokunan Mehmet Nas, Antalyaspor ağlarını havalandırdı. İlk yarıda başka gol olmayınca Sivasspor soyunma odasına 1-0 önde gitti.

Karşılaşmanın 48. dakikasında savunmanın arkasına sarkan Necati, Atilla’yı mağlup edip topu ağlara gönderdi ama yan hakemin bayrağı golün geçersiz sayılmasına sebep oldu. Antalyaspor beraberlik golünü ararken ise sahneye Erman çıktı ve 57. dakikada ceza sahası dışından attığı etkili şutla farkı ikiye çıkardı.

63. dakikada ceza sahası dışından serbest vuruş kullanan Tita’nın, ön direğe yaptığı ortada ise top kimseye değmeden ağlara gitti ve Antalyaspor farkı bire indirdi. 74. dakikada ise Kamil Grosicki’nin bir vuruşunda top direkten dönerken, Antalyaspor 90+4. dakikada inanılmaz bir gol fırsatından yararlanamadı ve Sivas savunması topu topu çizgiden uzaklaştırdı.

Bu maçla birlikte yenilgisizlik serisini 10’a çıkartan Sivasspor, puanını da 37’ye yükseltti ve maç fazlası ile Gençlerbirliği‘nin önüne geçerek 4. sıraya yükseldi. Art arda ikinci mağlubiyetini alan Antalyaspor ise 27 puanda kaldı. 23. haftada Sivasspor Gaziantepspor deplasmanına konuk olurken; Antalyaspor, Gençlerbirliğini ağırlayacak.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen