Çar. May 1st, 2024

Fox Tv’nin büyük beğeniyle izlenen dizisi Yer Gök Aşk 65. bölümüyle 30 Ocak Pazartesi akşamı ekranlarda olacak. İşte Yer Gök Aşk 65. bölüm özeti ve fragmanı…


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Yer Gök Aşk dizisinin 65. bölüm özeti Fox Tv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Bade, Havva’ya hamile olduğunu söyler. Havva, Bade’yi nereden vuracağını çok iyi bilmektedir; Yusuf’la beraber olduklarını söyler. Bunu duyan Bade dayanamaz ve silahını Havva’ya doğrultur. Yılmaz, Celal’den Havva’nın hayatta olduğunu, bunu Hamiyet’in de bildiğini öğrenince olanlara inanamaz.

Hamiyet’in artık kaçacak hiçbir yeri kalmamıştır. Bade Havva’yı vurur. Celal, Bade’nin hapse girmesini engellemek için hemen harekete geçer. Ne var ki Bade’yi daha kötü bir sürpriz beklemektedir. Mehmet, Cüneyt’in hapisten çıkmasıyla panik olur, çaresizdir.

Yılmaz’a onu affetmesi için yalvarır, yardım ister; ama ummadığı bir kişi yardımına koşacaktır. Yusuf Bade’nin Havva’yı vurduğunu Celal’den öğrenir ve şoke olur. Havva’nın gözlerini açmasıyla Yusuf da yeniden hayat bulur. Ne var ki Havva Yusuf’a yine yalan söylemektedir.

İstanbul’dan gelen Şeref, Havva’nın başına gelenler karşısında kalakalır. Bütün bu olanların hesabını sormaya yemin eder; Şeref’i durdurmak kolay olmayacaktır. Bade’ye giden Yusuf Havva’nın yalanını öğrenir, ne yapacağını bilemez haldedir. Bade içinse her şey artık manasını yitirmiş, yaşamak için hiçbir nedeni kalmamıştır.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen