Pts. May 6th, 2024

Yılın ilk derbisini spor yazarları nasıl değerlendirdi?

Spor Toto Süper Lig’de derbi mücadelesinde Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Beşiktaş’ı ağırladı. Sarı lacivertliler, Yobo ve Sow’un kaydettiği gollerle Beşiktaş’ı 2-0 mağlup etti ve 2012 yılının ilk derbisinden zaferle ayrıldı

İLGİLİ HABERLER
  • Hakkı Yalçın: Yetinene Kadar
  • Sıradan Derbi
  • Fener Tat Vermedi

  Sarı lacivertliler, bu galibiyetle puanını 51 ‘e çıkardı. Sahadan eli boş ayrılan ve zirve yarışında büyük bir yara alan Beşiktaş ise 45 puanda kaldı.

Karşılaşmanın ilk yarısında etkili bir futbol oynayan taraf olan Fenerbahçe, ikinci yarı bu üstünlüğünü Beşiktaş’a kaptırdı. Siyah beyazlılar daha fazla risk alarak ileri çıkmaya başladı ve Ernst ile 2 tane net pozisyondan yaralanamadı.

Fenerbahçe eksik Beşiktaş’ı 2-0 ile geçti ama oynanan futbol sarı lacivertli takım adına olumlu değildi. Alex’in en kötü maçlardan birini oynaması şaşırtırken, yeni transfer Sow, ilk maçında golle tanıştı.

Beşiktaş’ın ikinci yarıdaki baskılı futbolu neden işe yaramadı? Fenerbahçe az pozisyonla maçı 2 gol atarak nasıl tamamladı? Spor yazarları bu ilginç derbinin analizini şöyle yorumladı:

Ahmet Çakar: Kalite farkı

Erman Toroğlu: Usta ve acemi

Metin Tekin : Beceri Eksikliği

Gürcan Bilginç: Zoraki galibiyet

Levent Tüzemen: Aykut Kocaman: 8

Ömer Üründül: Galibiyet yanıltmasın

Adnan Aybaba: Mazeretin mi var?

Güvenç Kurtar: Hatalı Onbir Kartal’ı Yıktı

Selçuk Yula: Sow gecesi

Mert Aydın: Sıradan Derbi

Hakkı Yalçın: Yetinene kadar

Gürkan Kubilay: Fener tat vermedi

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen