Cum. May 3rd, 2024

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Metris Cezaevinde’nden şu anda tahliye ediliyor.

 

”Futbolda şike” davasında özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nin Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Asbaşkan İlhan Ekşioğlu için tahliye kararı vermesinin ardından sarı-lacivertli taraftarlar Metris Cezaevi önünde toplandı.

Kararın açıklanmasının ardından cezaevi önünde büyük sevinç yaşayan taraftarlar, araçlarıyla konvoylar oluşturup korna çalarak tahliye kararını kutladı.

Fenerbahçe Kulübü’nün boks şubesinde faaliyet gösteren sporcular da Metris Cezaevi’ne gelirken, taraftarlar ellerindeki Fenerbahçe bayraklarını sallayarak, Aziz Yıldırım lehine tezahüratlarda bulundu.

AZİZ YILDIRIM, TAHLİYE İÇİN METRİS’TE

Şike davasında tahliye olan Aziz Yıldırım, İlhan Ekşioğlu, Olgun Peker, Yusuf Turanlı, duruşmanın bitmesinin ardından Metris Cezaevi’ne getirildiler.

Yaklaşık 1 yıldır Metris Cezaevi’nde tutuklu bulunan Aziz Yıldırım ve diğer sanıklar, mahkemenin tahliye kararının ardından Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’nden ayrıldılar. Cezaevi aracıyla Metris’e getirilen Aziz Yıldırım ve diğer sanıklar, taraftarların sevgi gösterileri eşliğinde cezaevine girdi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Metris Cezaevinde’nden şu anda tahliye ediliyor.

Fenerbahçeli yöneticiler ve teknik direktör Aykut Kocaman da tahliye olan Aziz Yıldırım’ı karşılayanlar arasında.

Metris Cezaevi’nin önündeki izdiham nedeniyle kapı açılamıyor. Aziz Yıldırım ve İlhan Ekşioğlu bu nedenle çıkabilmiş değil.

Aziz Yıldırım içinde bulunduğu cipten çıkarak taraftarlardan yolu açmaları için ricada bulundu.

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”