Cum. Nis 26th, 2024

Vadi milyonları bu türkü ile ağlattı
Ekran yolculuğuna bu sezon atv’de devam edecek olan “Kurtlar Vadisi Pusu”, tatilden döndü. Memati’nin düğün gecesinde vurulmasıyla yıkılan Polat, intikam yemini etti ve tetiği çektirenlerin peşine düştü.

Show TV, Kanal D, Star, atv ve TNT’nin ardından bu sezon için bir kez daha atv’de takipçilerinin karşısına çıkan olan “Kurtlar Vadisi Pusu”, yeni sezona Gürkan Uygun’un canlandırdığı, dizinin ana karakterlerinden Memati’siz başladı.

MEMATİ ‘YE DUYGUSAL VEDA

Memati ‘nin düğün gecesinde vurulmasıyla yıkılan Polat Alemdar’ın, intikam yemini ederek tetiği çektirenlerin peşine düşeceği sezonun ilk bölümüne Polat Alemdar ‘ın Memati ‘ye duygusal vedası damgasını vurdu.

O TÜRKÜ YÜREKLERİ DAĞLADI

Sezon finalinde vurulan Memati’yi, kendi elleriyle yıkayan Polat Alemdar’ın duygusal anları Kurtlar Vadisi ‘nin dün akşamki bölümüne damga vururken, Polat Alemdar ‘ın Memati ‘yi defnederken arka fonda çalan Kubat ‘ın seslendirdiği“Al ömrümü” türküsü yürekleri dağladı.

BAŞKAN ÖLDÜRÜLDÜ

Dizide öte yandan İhtiyarlar Heyeti’nin Başkanı da öldürüldü. Böylece Vadide bir dönem daha kapanmış oldu. “İhtiyarların yeni başkanı kim olacak?” kim olacak sorusu ise cevabını ilerleyen bölümlerde cevap bulacak.

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”