Cum. Nis 26th, 2024

Hüseyin Çelikten Neşet Ertaş Fıkrası

İzmir’de özel bir hastanenin onkoloji servisinde 15 gündür kanser tedavisi gören Türk halk müziğinin usta sesi Neşet Ertaş, dün sabah saat 08:45 sularında hayatını kaybetti.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik ‘te Bugün TV ekranlarında Neşet Ertaş ‘ın ölümünden duyduğu üzüntüyü anlatırken, Neşet Ertaş’la ilgili gülümseten bir fıkra anlattı.

Bozkırın tezenesi Neşet Ertaş’ın vefatı ekranda geceye damgasını vururken ardından herkes duyduğu üzüntüyü dile getiriyor. Bugün Tv ekranlarında yayınlanan “Temsilciler Meclisi” programına konuk olan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik ‘te Neşet Ertaş’ı anlattı.

GÖNÜL SAZIMIZIN TELLERİNİ TİTRETİRDİ
Neşet Ertaş ‘ın kaybetmenin üzüntüsü içinde olduğunu ifade eden Çelik, Bozkırın tezenesiyle ilgili anılarını da canlı yayında anlattı. Geçmişte Neşet Ertaş ‘la yaşadığı diyalogları hüzünle anlatan Hüseyin Çelik “Neşet Ertaş ‘ın bütün şarkılarını çok severim. Gönül sazımızın tellerini titreten bir gönül adamını kaybettik. Allah rahmet eylesin” dedi.

HEM HÜZÜNLENDİRDİ, HEM GÜLÜMSETTİ
Hüseyin Çelik, canlı yayında herkesin bildiği ve anlattığı bir Neşet Ertaş fıkrasını da anlatarak izleyicileri hem hem de gülümsetti.

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”