Cum. May 10th, 2024

Polat’ı kurtarma operasyonu (Kurtlar Vadisi Pusu 173 son bölüm)

Kurtlar Vadisi Pusu 173 bölüm izle. Kurtlar Vadisi Pusu 173 son bölümde neler yaşandı? Kurtlar Vadisi Pusu 173 en son bölüm özeti ve Kurtlar Vadisi Pusu 173 son bölüm ile ilgili dizi kesitleri.

Polat Alemdar, örgüt liderini öldürdüğünü düşünüyordu ancak gerçekler düşündüğünden farklıydı. İşte Polat’ın şoke olduğu an…Kurtlar Vadisi Pusu’nun 173. bölümünde heyecan fırtınası bir an bile durmadı.Kara’nın, Abdülhey ve Cahit’i Suriye’ye gitme konusunda ikna etmesi, Nesrin’in şoke eden ölümü, Polat’ın Esed’in adamlarının elinden kurtulması tüm Türkiye’yi adeta ekrana kilitledi.

POLAT: ‘ BENİ OYUNA GETİRDİLER! ‘

Polat Alemdar, tutsak tutulduğu, Esed’e bağlı örgütün adamlarının elinden kurtulup, örgütün lideri sandığı kişiyi öldürdü.

Ardından örgütçüler tarafından yeniden yakalanıp başka bir yere nakledilmek üzere konvoyla hareket edildi. O sırada, Suriye’ye gelmiş bulunan Abdülhey, Cahit ve Zülfikar Ağa konvoyu pusuya düşürüp Polat’ı kurtardı.Ekibiyle Türkiye’ye dönme kararı alan Polat Alemdar’a Kara’nın kılık değiştirmesi ilham verdi. Birden oyuna getirildiğini farkeden Polat Alemdar, öldürdüğü kişinin aslında örgüt lideri olmadığını anladı.

Zira örgüt lideri aslında, lider zannettiği kişinin hizmetçisi olan kamburdu.

NAZİFE ANNE ABDÜLHEY VE CAHİT’İ KOVDU

Türkiye’de ise işler Polat Alemdar’ın Suriye’ye gitmesiyle tamamıyla karışmış durumda. Nazife Anne, Ömer Baba’nın kalp krizi geçirmesinin ardından hastaneye gider, hastanede durumu öğrenen Nazife Anne, Abdüleh ve Cahit’e ‘siz neden abinizin peşinden gitmediniz, birşey olursa yüzüme nasıl bakacaksınız, defolun gidin buradan’ dedi. Abdülhey ve Cahit giderlerken Polat’ın kızı Elif ikisinin peşinden giderek ‘gitmeyin’ dedi.

SAVCI LEYLA İHTİYARLARA ULAŞMA PEŞİNDE

Savcı Leyla ise Polat Alemdar’ı Suriye’ye gönderen ihtiyarlara ulaşmanın peşinde, Abdülhey ve Cahit’ten Eşref Bey’in telefonunu öğrenerek ihtiyarlara ulaşmaya çalışıyor.

İHTİYARLAR TOPLANTISINDA ‘PATRİOT’ DETAYI

Türkiye’ye yerleştirilecek olan Patriotların gündemde olması Kurtlar Vadisi Pusu’da konu olarak işlendi. İhtiyarlar heyetinin toplantısında Patriotların Türkiye’ye gelişinin sonuçları ve Batı ülkelerinin buna karşı alacağı davranışlar konuşuldu. İhtiyarlar başkanı ayrıca, heyet üyelerinin yetiştirilmiş özel ekipler tarafından korunacağı kararı alındığını açıkladı.

KARA, ABDÜLHEY VE CAHİT SURİYE’YE GİDİYOR

Kara, Polat’ın ofisinde Cahit ve Abdülhey’e Polat Alemdar’ın nerede olduğunu soruyor, cevap alamayınca Mete Aymar’ı zarflıyor ve Mete Aymar’da Polat’ın Suriye’ye gittiğini söylüyor. Kara da Abdülhey ve Cahit’e ‘sizde Polat Alemdar’ın peşinden gidin’ diyor. Cahit ve Abdülhey de ‘beraber gidelim’ dedi. Kara ‘önce siz gidin, daha sonra duruma göre ben gelirim’ dedi.

POLAT İÇİN SURİYE’DELER

Zülfikar ağa, Abdülhey, Cahit Suriye’ye muhaliflerin yanına gidiyorlar. Polat Alemdar’ın kurtulması için operasyon tertip ediliyor.

POLAT ALEMDAR’DAN MÜTHİŞ HAMLE!

Polat Alemdar Esad’ın adamlarının elinden müthiş bir hamleyle kurtuldu. Polat’a hap içirdiklerini sanan Esad’ın adamları başkanın yanına götürüyorlar, Polat Alemdar tek hamleyle başkanın silahını kapıyor ve hem başkanı hem de Esad’ın bir numaralı adamını vurdu. Fakat Polat Alemdar bu sefer muhaberatın eline düşüyor.

POLAT ALEMDAR’I KURTULDU!

Suriye’ye gelen Zülfikar ağa, Abdülhey ve Cahit muhaliflerle beraber Polat Alemdar’ı götüren muhaberat konvoyuna operasyon düzenliyor ve Polat Alemdar’ı kurtarıyorlar.

KURTLAR VADİSİ PUSU’DA NESRİN ÇAKIR ŞOKU!

Kurtlar Vadisi Pusu’nun daha önceki bölümlerinde de rol alan Nesrin Çakır ölüyor, Reis kötü haberi Pusat Çakır’a gelerek veriyor. Nesrin Çakır’ın ölüm nedeni ise şüpheli, daha önce Nesrin Çakır ile evlilik kararı alan Mete’ye ihtiyarlar ‘kaybetmek istemiyorsan vazgeç’ diye uyarı yapmışlardı, Nesrin Çakır’ın ölümünde ise yerde oluşan lastik izleri izleyicilerde şüphe uyandırdı.

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”