Paz. Nis 28th, 2024

Başbakan’dan helallik istemiş Video

Dün safra kesesindeki sorun nedeniyle Amerikan Hastanesine kaldırılan Mehmet Ali Birand’ın öldüğü iddia edildi. Hastane herhangi bir açıklama yapmazken M. Ali Birand’ın oğlu twitter hesabından “Halen yoğun bakımda. İyileşmesi için dua ediyoruz.” diye yazdı.

Birand, dün safra kesesindeki stent değişimi için Amerikan Hastanesi’nde ameliyat olmuştu. Birand’ın operasyon sırasında kalbinin durduğu ve doktorların çabasıyla yeniden çalıştırıldığı ortaya çıkmıştı.

Amerikan Hastanesi’nden yapılan açıklamada da “Safra yollarındaki darlığa yönelik bir girişim geçiren Mehmet Ali Birand, gözlenen kardiyak sorunlar nedeniyle yoğun bakımda izlenmektedir” açıklaması yapılmıştı.

OĞLU TWITTER’DA YAZDI

Mehmet Ali Birand’ın oğlu babasının Twitter adresinden yaptığı açıklamada”Ben Umur Birand, babam halen yoğun bakımda. İyileşmesi için dua ediyoruz. Gösterdiğiniz sıcak ilgi için çok teşekkürler” yazdı.

BİRAND YOĞUN BAKIMDA

Kanal D Haber Müdürü Salih Selçuk, Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand’ın sağlık durumuna ilişkin,”Birand, yaşıyor, yoğun bakımda” dedi.

Mehmet Ali Birand’ın oğlu Umur Birand, babasının sağlık durumuna ilişkin Twitter’dan açıklama yaptı. Umur Birand, babasının Twitter hesabından yaptığı açıklamada,”Ben Umur Birand, babam halen yoğun bakımda. İyileşmesi için dua ediyoruz. Gösterdiğiniz sıcak ilgi için çok teşekkürler” ifadesini kullandı.

KANAL D: YOĞUN BAKIMDA, YAŞIYOR

Kanal D Haber Müdürü Salih Selçuk, Birand’ın sağlık durumuna ilişkin, “Birand, yaşıyor, yoğun bakımda” dedi.

HASTANEDEN AÇIKLAMA

Hastaneden yapılan yazılı açıklamada, Birand’ın tedavisinin yoğun bakım ünitesinde devam ettiği bildirildi.

Açıklamada,”Mehmet Ali Birand hastanemizde yatmakta olup, yoğun bakımda tedavisine devam edilmektedir. Sağlık durumundaki gelişmeler basınla yazılı olarak paylaşılacaktır” denildi.

Haberler üzerine Mehmet Ali Birand’ın yakınları ve meslektaşları hastaneye gitti.

ARINÇ: TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Birand’ın sağlık durumuyla ilgili gezetecilere açıklama yaptı.

Arınç şunları söyledi: ‘Aramıza bir an önce katılıp nice yıllar ondan yararlanmayı diliyoruz. Doktorlarımızın bilgisine göre yoğun bakımda tedavi altında. Bu sabahtan itibaren yayılan haberler doğru değil. Kendisi hayatta, tedavisi devam ediyor. Özellikle kalple ilgili devam ediyor. Kendisini görmem mümkün değildi. Telefonla oğluyla görüştüm, sağlık durumunun iyiye gittiğini ifade ediyorlar. Çok önemli bir insan. Kendisiyle en son 32. Gün programını yaptık. Ondan sonra başka program olmadı. Demokrat bir insandı. Özellikle yakın siyasi tarihimizin perdelerini aralayan bir insandı. İnsani olarak çok sıcak bir insandı. Tedavisi yapıldıktan sonra haberleri sunmak konusunda acelecilik gösteren bir insandı. Oğlunun sizlere selamlarını iletmek istiyorum.’

ÖZDEMİR: HAYATA TUTUNMAYA ÇALIŞIYOR

Birand’ın durumuyla ilgili Fresh MESH Konferansı’nda konuşan Cüneyt Özdemir, ‘İnanılmaz stresli dakikalar geçiriyoruz. Sevgili meslek ağabeyim Mehmet Ali Birand hayata tutunmaya çalışıyor. Öldü haberleri geldi. Sunumlar yapılırken çıktık ağladık. Yaşıyor haberini oğlu Twitter’dan duyurdu, Amerikan Hastanesi’nden ‘Yoğun bakımda ve yaşam mücadelesi veriyor’ açıklaması geldi. Alkış ve dualarınızla destek olalım” dedi.

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”