Cum. Nis 26th, 2024

Gezi Parkı eylemlerinde ortaya çıkan bazı görüntüleri kendi lehine kullanmak isteyen bazı provokatörler son olarak pala ile eylemcilere saldıran kişiyi zorla AK Partili yapmak istedi.
İLGİLİ VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN
Ancak ortaya çıkan gerçek yine provokatörlerin oyununu bozdu. Şu ana kadar AK Parti ile hiç bir bağı olmayan Palalı Sabri Çelebi, BDP’ye gönül veren bir vatandaş olarak tespit edildi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Twitter’dan yaptığı açıklamada “Palalı Sabri Çelebi, yeni bir’müftü karısı’vakasıdır” dedi.

Tayyar “Palalı Sabri Mardin Dargeçitli BDP’li aileden geliyor. Kendi ifadesiyle AK Parti’ye hiç oy vermedi. Bar işletmecisi Palalı tam bir provokatördür. Palalı Sabri Çelebi, yeni bir müftü karısı vakasıdır, yargı desteklidir” ifadelerini kullandı.

MECLİS GÜNDEMİNDE

Palalıların serbest bırakılması önceki akşam Meclis Genel Kurulu’nda da gündeme geldi. Torba yasa teklifi görüşmelerinde CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, Taksim’de palalarla insanların üzerine saldırıldığını, polisin önlem almadığını söyledi. Polisler hakkında soruşturma isteyen Yılmaz, “Saldırganlar serbest bırakılıyor. Bundan sonra herkes eline sopayı, satırı, bıçağı alacak, sonra koruma altına alınacak. Öyle görünüyor” diye konuştu. AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ise “O palalı saldırgan gözaltına alındı, bizimle ilgisi olmadığı anlaşıldı. Hukuksuzluk varsa takipçisi olmalıyız. Neden, kim serbest bırakmış, gerekçesi neymiş beraberce soralım.”

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”