Pts. Mar 18th, 2024

Yetenek Sizsiniz Türkiye – Kekeme Rapçi Ayhan Öztürk Jüriyi Etkiledi İzle… Yetenek Sizsiniz Türkiye yeni bölümüyle izleyecisinin karşısına çıktı. Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin son bölümünde muhteşem yetenekler sahne aldı. Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin dün akşam yayınlanan son bölümüne kekeme rapçi Ayhan Öztürk damgasını vurdu. Yetenek Sizsiniz Türkiye’ye İstanbul’dan katılan Ayhan Öztürk izleyenleri şaşkına çevirdi. İşte Yetenek Sizsiniz Türkiye”nin son bölümünde fırtına gibi esen yarışmacı Ayhan Öztürk…

Star TV ekranlarında yayınalanan Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu ve Hülya Avşar, Eser Yenenler ile birlikte jüri üyesi olduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye izleyenleri yine ekran başına kilitledi.

Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin dün akşam yayınlanan son bölümünde, yarışmaya kekeme Ayhan Öztürk damgasını vurdu. Rapçi Ayhan Öztürk’ün performansı büyük övgü aldı, sosyal medyada da geniş yer buldu.

Kekeme genç şarkı söylemeye başladı, bir anda her şey değişti, stüydyoyu ve jüri üylerini şaşkına çevirdi. Hülya Avşar’ın ‘Şaşkınlıklar içerisindeyim, muhteşem’ dediği Ayhan Öztürk, jüri üylerinden 3 evet oyu alarak bi üst tura yükselmeyi başardı.

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”