Cum. Nis 26th, 2024

Yetenek Sizsiniz Türkiye – Street Kings Grubu’nda Freestyle Futbol Gösterisi İzle… Yetenek Sizsiniz Türkiye yeni bölümüyle izleyecisinin karşısına çıktı. Yetenek Sizsiniz Türkiye’de dün akşam sahneye çıkan Steet Kings Grubu performansıyla geceye damgasını vurdu.  Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin dün akşam yayınlanan son bölümünde keyif dolu anlar yaşandı. Yetenek Sizsiniz Türkiye’de bir çok yarışmacı 2. tura yükselmek için tüm hünerlerini sergiledi. İşte Yetenek Sizsiniz Türkiye Steet Kings Grubu’nun Freestyle Futbol gösterisi…

Star TV ekranlarında yayınalanan Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu ve Hülya Avşar, Eser Yenenler ile birlikte jüri üyesi olduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye her bölüm olduğu gibi dün akşam da izleyenleri ekran başına kilitledi.

Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin dün akşamki bölümünde birbirinden eğlenceli yarışmacılar geceye renk kattı.

Yarışmaya Hollanda ve Fransa’dan birleşerek katılan Street Kings Grubu’nun Freestyle Futbol gösterisi izleyenleri şaşkına çevirdi. Yaptıkları ilgiç hareketlerle salondaki izleyicileri ve jüri üyelerinin beğenisini kazanan grup finale göz kırptı.

Yaptıkları sıradığı gösterisiyle jüi üylerini etkilemeyi başaran Street Kings Grubu üç evet alarak bir üst tura yükselmeyi başardı.

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”