Sal. May 7th, 2024


Hedef 1 Milyon Üye!  Hemen uye ol

 

ENERBAHÇE SPOR KULÜBÜNE NASIL ÜYE OLUNUR?

FENERBAHÇE MERKEZ BİNASI, ŞUBELERİ* ve DERNEKLERİNDEN BAŞVURU

Üyelik başvuru belgelerini almak için Fenerbahçe merkez binasına, şube veya derneklerinize geliniz.
Başvuru formu ve başvuru dilekçenizi alınız. Başvuru için gerekli belgelerinizi tamamlayarak (sabıka kaydı, kimlik fotokopisi, 1 adet fotoğraf) doldurduğunuz başvuru formu ve başvuru dilekçesiyle Fenerbahçe merkez binasına, şubesine veya derneğine geliniz. Başvuru belgelerinizi başvuru görevlisine teslim ediniz.
* “Hedef 1 Milyon Üye” projesi kapsamında Türkiye’ nin birçok ilinde açılmış ve açılacak Fenerbahçe Spor Kulübü şubeleri.

FENERIUM MAĞAZALARINDAN BAŞVURU

Üyelik başvuru belgelerini almak için Fenerium* mağazamıza geliniz. Başvuru formu ve başvuru dilekçenizi alınız. Başvuru için gerekli belgelerinizi tamamlayarak (sabıka kaydı, kimlik fotokopisi, 1 adet fotoğraf) doldurduğunuz başvuru formu ve başvuru dilekçesiyle Fenerium mağazamıza geliniz. Başvuru belgelerinizi başvuru görevlisine teslim ediniz.
* “Hedef 1 Milyon Üye” projesi kapsamında fenerbahce.org ve hedef1milyonuye.com adresinde duyurulan Fenerium mağazaları.

ONLINE BAŞVURU

Online üyelik başvuru işlemi için hedef1milyonuye.com internet sitesine giriş yapınız. İnternet sitesinde yer alan başvuru formunu doldurunuz, dilekçenin ve formun renkli çıktısını alıp imzalayınız.
Başvuru için gerekli belgelerinizi tamamlayınız (sabıka kaydı, kimlik fotokopisi, 1 adet fotoğraf). Başvuru dilekçenizi, başvuru formunuzu ve hazırladığınız belgeleri isterseniz kargoyla “Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Sekreterlik, Şükrü Saracoğlu Stadı, Kadıköy – İstanbul” adresine gönderebilir, isterseniz başvuru noktalarına teslim edebilirsiniz.

DENİZBANK ŞUBELERİNDEN BAŞVURU

Üyelik başvuru belgelerini almak için Denizbank şubesine geliniz.Başvuru formu ve başvuru dilekçenizi alınız. Başvuru için gerekli belgeleriniz tamamlayarak (sabıka kaydı, kimlik fotokopisi, 1 adet fotoğraf) doldurduğunuz başvuru formu ve başvuru dilekçesiyle Denizbank şubesine geliniz. Başvuru belgelerinizi başvuru görevlisine teslim ediniz. Üyeliğinizin onaylanmasının ardından, Denizbank şubesine giderek avantajlı kredi oranları ile 36 aya kadar vadeyle ödeme yapabilirsiniz

ÜYELİK ONAY İŞLEMLERİ

Başvuru belgelerinizin kulüp merkezine ulaşmasıyla kulüp merkezimizde üyelik için gerekli işlemler yapılır. Üyelik başvurunuz önce Sicil Kurulu, daha sonra Balotaj Kurulu ve son olarak Yönetim Kurulu tarafından değerlendirilir. Üyeliğinizin onaylanması durumunda size bilgi verilecektir. Üyeliğinizin onaylanmasının ardından, 30 gün içinde üyelik giriş ücretini aşağıdaki seçeneklerle ödeyebilirsiniz.

ÖDEME SEÇENEKLERİ :

  • Kulüp veznesinden, havale* veya EFT* yöntemleriyle peşin olarak,
  • En fazla 9 taksit seçeneğiyle kredi kartınızdan,
  • Kulüpten sunulacak 12 aya kadar vade seçeneği ile,
  • 12, 24 veya 36 ay vadeyle Denizbank’tan alacağınız banka kredisiyle yapabilirsiniz.

* Havale – EFT için Banka Bilgileri :
BANKA : DENİZBANK
ŞUBE: KARTAL/TİCARİ
HESAP NO: 5830-9514-356
IBAN: TR22 0013 4000 0000 0951 4026 89

Ödemenizi yaptıktan sonra Sicil Kurulu tarafından üye sicil kaydınız yapılır ve üyelik işleminiz tamamlanır. Ardından üyelik paketiniz adresinize yollanır.

YURTDIŞINDAN BAŞVURU

Yurtdışından da başvuru yapılabilmektedir. Yurtdışından başvuru için, mavi kart veya TC Kimlik numarası olması zorunludur. Sabıka kaydı, konsolosluklardan alınmalıdır.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ ÜYELİK ÜCRETLERİ

  • Fenerbahçe Spor Kulübü Üyelik giriş ücreti 10.000 TL, Temsilci Üyelik giriş ücreti 2.000 TL ‘dir.
  • Giriş ücretleri bir seferlik alınır.
  • Üyelik aidatı yıllık sadece 50 TL ‘dir.

ÜYELİK VE TEMSİLCİ ÜYELİK AVANTAJLARI

  • Üyeler doğrudan kongrelere katılma, seçme ve seçilme hakkına sahiptir.
  • Temsilci üyeler ise, Fenerbahçe Spor Kulübü Şube‘lerinin Yönetim Kurullarına seçilerek doğal delege olarak veya Şube’lerde delege seçilmek suretiyle, kulüp genel kurullarına katılma, seçme ve seçilme hakkına sahip olabilirler.
  • Yurdun dört bir yanına kurulan ve kurulacak olan Fenerbahçe Spor Kulübü Şubeleri’nde, asgari 10.000 m2 alan içinde yer alacak, içinde yüzme havuzu, sosyal tesis, halı saha, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahaları olan Fenerbahçe Evleri kurulacaktır. Üyelerimiz bu tesislerden faydalanabilecektir.
  • Ayrım yapmaksızın tüm üyelerimiz kendilerine verilecek Fenerbahçe Spor Kulübü Üyelik Kartı ile, kulübümüzün sahip olduğu tesislerden, spor alanlarından ve üyelerimize sağlanan diğer birçok imkandan çok özel  fiyatlarla faydalanabilecektir.
  • Ayrım yapmaksızın tüm üyelerimiz Fenerium ve Fenercell ‘den indirimli olarak alışveriş yapacak, Fenerbahçe Spor Okulları ve Fenerbahçe Koleji’nden indirimli olarak yararlanacaktır.
  • 2014 yılı Kasım ayı başı itibarıyla, Türkiye’nin en büyük üye avantaj programı başlatılacaktır. Türkiye ‘deki birçok ilde, yüzlerce anlaşmalı işyerinde Fenerbahçe üyelerine özel indirimler, kampanyalar, kişiye özel avantajlar sunulacaktır. Üyelerimize alışverişlerinde büyük maddi tasarruf imkanı sağlanacaktır. Anlaşmalı kurumlarımız hedef1milyonuye.com adresinden takip edilebilir.
  • Çok yakında Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü Derneği faaliyete geçecektir.
  • 31 Mart 2015 ‘e kadar üyeliği tamamlanan ve aidatını yatırmış olan kişiler Mayıs/Haziran 2015 ‘te yapılacak olan Genel Kurul’da oy kullanabilecektir.

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”