Cum. Nis 26th, 2024

Yazılı Chat ve Sohbet Siteleri Nedir ?

Yazılı chat yaklasık 15 yıldır internet üzerinden binlerce insana ücretsiz sohbet edebilme imkanı sağlayan arkadaslık platformlarıdır. Yazılı chat denildiğinde ilk öce insanların akıllarına gelen feyk resimleri üzerinden binlerce bay ve bayanın yazılı olarak arkadas bulmak amaclı katıldığı sohbet sitelerine yazılı chat denir.

Aslında sadece resim ve birbirini görmeden sesini duymadan yapılan bu sistem nedense bir zamanlar populerliğini kaybederken simdi yeniden kaliteli bir hizmet anlayısı ile yayın hayatına basladı. Yazılı chat sitelerine sesli konusma ve kamera sitemi tasıyan sistem yazılımcıları simdi kullanıcılarının daha güvenilir arkadaslık hizmetlerinden faydalanabilmeleri için yeni calısmalara devam ediyor.

Sohbet Demek, insanların Birbirleri ile iletişim kurmasını Sağlamak Demektir. Sohbetin Günümüzde En Çok 2 versiyonu Kullanılmaktadır.
Bunlar Yazılı Sohbet Ve Sözlü Sohbetlerdir.Sözlü Sohbet Nedir?

Sözlü Sohbet insanların Yüzyüze Konuşarak Anlaşması ile Yapılan Sohbetlerdir. Sözlü Sohbet Yerine Göre Yazılı Sohbetden Daha iyi Olarak Gösterilir, insanların Kendilerini Anlatması için Sözlü Sohbet Daha Makbuldur. Sözlü Sohbet real ortamda yapılan Sohbet Türüdür.

Yazılı Chat Nedir?
Yazılı Chat ve Sohbet Genellikle Günümüzün Çağında Online Messenger üstünden veya Sohbet Chat odalarında Bedava ücretsiz Şekilde
Yapılan Sohbet Türüdür. Yazı Türü Sohbet internet bölümünde bir çok şekilde yapılmaktadır, Facebook, Messenger, Eschat ve
Java Tabanlı Diğer Yazım Kurallarına Uygun Sohbet Niteliği taşıyan Sitelerde yazılı Sohbete Sıkça Rastlayabiliriz.

Yazılı Sohbetin En Çok Kullanıldığı Ortamlar Genellikle Sohbet Siteleridir. Sohbet Sitlerinde yazılı Sohbet Herzaman
farklı insanlarla tanışmanıza Aracılık Eder. Şuanda Okuduğunuz Bu Yazıların Temel Kategoriside yazılı Sohbet Sitesi Olmasıdır.
örnek Olarak Chat yani Bu Siteyi Verebiliriz. Burası Hem Yazılı Sohbet ve Sesli ve Kameralı Sohbet Sitesidir. Speakychat, Java Tabanlı Sohbet Sitesi Olmakla,
BirlikteBinlerce Kullanıcılarımızla Değişik Sohbet odalarında yazılı Sohbet imkanı Sağlamaktadır.

Yazılı Chat odalarımızda insanın hal ve durumuna göre mutluluk ve üzüntü şaşkınlık sembole gösteren smileyler olması
Kullanıcılarımızın O Anda Hangi Durumda Olduğunu Karşı tarafa Gösterir Buda Yazılı Sohbetde Sempatik Bir görünüm Sağlar.

Messenger’da yazılı Sohbet Ortamı Sağlayan Diğer Bir teknolojik üründür.Messenger’da Yazılı Sohbetin yanında Web Cam ( Kameralı Sohbet ) de Mümkündür, Kameralı Sohbet ile yazılı Olarak Konuşabilir,
isterseniz Bilgisayarınızdan yazılı Sohbeti Sesli Sohbete çevirebilirsiniz. Buda Messenger’in Sizlere Vermiş Olduğu yeniliktir.
Hem yazılı Mynet Sohbet Hemde isteğinize göre Kameralı Yada Sesli Sohbet Ortamına Geçmenizi Sağlayan Bir Haberleşme, Chat Etme Sistemidir.

Eschat Yani Java tabanlı Sohbet Siteleri Günümüzde Reagbeti Artan Bir Sosyal Arkadaşlık Platformudur. Burda Yazılı Sohbet Ederek Hem Sanal Arkadaşlık ortamınızı Yenilersiniz Hemde real Arkadaşlıklara çevirebilirsiniz.

Belirttiğimiz Gibi Sitemizin Amacı Siz Değerli Kullanıcılarımıza yazılı Sohbet’i En iyi Şekilde Tanıtıp, Sanal Arkadaşlıklarınızı
Güçlü Ve eğlenceli hale getirip real ortama Dökmenizdir.
Yazılı Sohbet Devrini Hayatınızla Bütünleştirmek Amacı ile Kurulmuş chat ( Java tabanlı Sohbet Sitesi ) yani Arkadaşlık Sitesidir.

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”