Cum. Nis 26th, 2024

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe’de düzenlenen Arap atı tanıtımı, Hipoterapi Merkezi ve TİGEM işletmelerindeki tesislerin toplu açılış törenine katılacak.

– Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda, veda ziyaretinde bulunan TBMM Başkanı Cemil Çiçek’i kabul edecek.

– Uşak Valiliğini ziyaret edecek Erdoğan, toplu açılış töreninde bulunacak ve Uşak Belediye Başkanlığını ziyaret edecek.

– Erdoğan, Aydın Valiliği ziyaretinin ardından toplu açılış törenine katılacak, Büyükşehir Belediye Başkanlığını, Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanlığını ziyaret edecek.

2- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk ve beraberindeki yeni atanan kaymakamları kabul edecek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na veda ziyaretinde bulunacak.

3- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen yerli uçak tanıtım törenine katılacak.

– Davutoğlu, AK Parti mitinginde konuşacak ve Batman Valiliği’ni ziyaret edecek.

– Partisinin mitingine katılacak ve Mardin Valiliği’ni ziyarette bulunacak Davutoğlu, Kasımiye Medresesi’nde düzenlenecek mevlid-i şerif programında bulunacak ve TRT canlı yayınına konuk olacak.

4- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Kati Piri ile görüşecek, partisinin Lüleburgaz ve Çanakkale’de düzenleyeceği mitinglere katılacak Biga, Çan ve Yenice ilçelerinde halka hitap edecek.

5- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, silahlı saldırı sonucu öldürülen Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız için düzenlenen törene ve cenaze namazına katılacak.

6- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkücü Şehitleri Anma Günü programı kapsamında Ülkücü Şehitler Anıtı’nı ziyaret edecek, Kızılcahamam ve Kazan ilçelerine gidecek.

7- Yemen’deki çatışmalar ve gelişmeler takip ediliyor.

8- Suriye’deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları izleniyor.

9- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak’taki çatışmalara ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

10- UEFA Avrupa Ligi finalinde Ukrayna’nın Dnipro takımıyla İspanya’nın Sevilla ekibi, Polonya’nın başkenti Varşova’daki Ulusal Stadyum’da karşılaşacak.

11- Türkiye Basketbol Federasyonunun yeni başkanı Ankara’da yapılacak olağanüstü genel kurul toplantısında seçilecek.

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”