Sal. Mar 19th, 2024

Basketbol THY Avrupa Ligi Dörtlü Final organizasyonunun final maçında ev sahibi Real Madrid ile Olympiakos yarın karşı karşıya gelecek.

İSTANBUL

Basketbol THY Avrupa Ligi Dörtlü Final organizasyonunun final maçında ev sahibi Real Madrid ile Olympiakos yarın karşı karşıya gelecek.

Bu yıl İspanya’nın başkenti Madrid’deki Barclaycard Center’da gerçekleştirilen organizasyonda finale çıkan Real Madrid, daha önce 8 kez kazandığı kupada, 20 yıllık şampiyonluk hasretine seyircisinin önünde son vermeyi hedefliyor. Son 4 sezonda 3. kez finale çıkma başarısı gösteren Yunan ekibi Olympiakos ise 4. şampiyonluğunu kazanmanın hesaplarını yapıyor.

Olympiakos, yarı final karşılaşmasında Rusya temsilcisi CSKA Moskova’yı 70-68 mağlup ederek finalin yolunu tutmuştu. Yarı finalin diğer ayağında ise Real Madrid, Fenerbahçe Ülker’i 96-87 yenerek adını finale yazdırmıştı.

Real Madrid ile Olympiakos arasındaki final karşılaşması TSİ 21.00’de başlayacak. Yarı finalde kaybeden iki takım, Fenerbahçe Ülker ile CSKA Moskova’yı karşı karşıya getirecek üçüncülük mücadelesi ise TSİ 18.00’de oynanacak.

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”