Sal. Mar 19th, 2024

Haftanın Öne Çıkan Yabancı Dizi Haberleri (46. hafta)
Geçtiğimiz haftanın (46. hafta) öne çıkan yabancı dizi haberlerini sizler için derledik. Yerli ve Yabancı dizileri takip ettiğiniz Diziler.com sitemizden derlediğimiz öne çıkan haberlerin özetini izleyebilir, isterseniz video üzerinde ve açıklamada yer alan linke tıklayarak detaylarına ulaşabilirsiniz.

Volkan Küçükel’in sunumuyla hazırladığımız videoda geçtiğimiz haftanın (14 – 18 Kasım) özetini bulacaksınız. Dilerseniz aşağıdaki linklerden ilgili haberlere ulaşabilirsiniz.

Albert Einstein’ın Hayatını Anlatan Dizi: Genius

Einstein’ın Hayatı Dizi Oluyor

National Geographic’in ilk dizisi olan Genius, önümüzdeki Nisan ayından itibaren yayına girecek. Dizinin ilk sezonunda ise Einstein’ın hayatı anlatılacak.
Walter Isaacson’un Einstein: His Life and Universe isimli kitabından esinlenerek çekimlerine başlanan Genius (Türkçe’de dahi demek), ilk sezonunda Albert Einstein’ın hayatını anlatacak. Dizi, National Geographic’in ilk dizisi olacak olmasına rağmen oldukça başarılı bir cast ekibine sahip.

Akıl Oyunları, Da Vinci Şifresi gibi filmlerin yönetmenliğini yapan Ron Howard’ın yöneteceği dizinin baş kahramanı -Einstein’ın hayatını onayacak oyuncu-, Karayip Korsanları serisinden hatırlayacağımız Geoffrey Rush olacak. Tabii oyuncunun rol alacağı bu bölümler, Einstein’ın yaşının ilerlediği zamanları kapsayacak. Gençlik yıllarının anlatıldığı bölümlerde ise rolü Johnny Flynn üstlenecek.

İlk sezon toplam 10 bölümden oluşacak ve konu olarak Einstein’ın bilimsel araştırmalarına ve özel hayatına yer verilecek.

Bu arada şunu belirtmekte fayda var; dizinin her sezonunda farklı bir dahinin hayatı anlatılacak. İlk sezonda Albert Einstein’a yer verilecek, bir sonraki sezonda hangi dahinin hayatının anlatılacağı ise henüz netlik kazanmadı. Dizi, önümüzdeki Nisan ayından itibaren yayınlanacak.

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”