Sal. Mar 19th, 2024
Alem FM dinleyicileri en şahane müzikleri 89.2 Alem FM İstanbul ve 105.3 Radyo Alem FM Ankara frekansları yada mobil ile canlı dinleyebiliyor.

Alem FM – “Cümle alem burada.” Türkiye’de ulusal yayın yapan bir radyo istasyonudur. İstanbul’da 89.2 frekansında yayın yapmaktadır. 13 Ocak 1994 tarihinde tüm Marmara bölgesinde (İstanbul ve Yalova) 89.3 frekansından yayın hayatına başlayan Radyo Alem dinleyicisine bugün Marmara Bölgesinde 89.2, çoğunluğu 89.3 frekansından olmak üzere 50 ana merkezden tüm Türkiye’ye yayın yapmaktadır.

Türkiye’nin ilk özel radyolarından birisi olan Radyo Alem FM, 89.2 bandından yayın hayatına devam etmektedir. İlk olarak 14 Mart 1994 yılında yayın hayatına merhaba diyen canlı radyo Alem FM, ilk olarak Marmara Bölgesine yayın gerçekleştirmiş olsa da, şuanda Marmara Bölgesinde 89.2 ve çoğunlukla 89.3 frekansı üzerinden, tüm Türkiye’ye eşsiz radyo keyfi sunmaktadır. Türkçe pop anlamında mükemmel bir öncülükle hareket eden, ilklerin yaşandığı ve kaliteli bir yayıncılık anlayışını benimsemesiyle birlikte gerçek manada radyoculuğu hissettiren Alem FM frekansı, içerisinde birçok programı da barındırmaktadır.

alem fm canlı

Alem FM dinleyerek birlikte ulaşabileceğiniz programların konuları, içerikleri; spor, siyaset, ekonomi, sanat ve magazin gibi geniş bir yelpazeyi kapsamaktadır. İnternet üzerinden de dünyanın her yerine yayın olanağı sunulan Alem FM mobil dinleme seçenekleri ile de sahip olduğu teknolojik ekipmanlar ve kaliteli ekibiyle birlikte, özellikle Canlı yayın olanaklarını tam olarak mobil dinleyenlerine sunmasıyla tanınmaktadır. Sadece web ve radyo üzerinden değil, Digitürk ve mobil uygulamaları sayesinde de, ulaşılabilirliğini bir kat daha arttırmıştır. Kendine has cep telefonlarına uygun Google Play Store ve App Store marketlerinde yer alan kaliteli uygulaması sayesinde, akıllı telefonlardan kolaylıkla dinlenebilmektedir. Genel Koordinatörlüğünü Bülent Baygül’ün üstlendiği Radyo Alem FM, 22 yıllık büyük bir serüvende birçok kurum ve kuruluştan aldığı ödüllere layık olmak için kaliteli yayınından asla taviz vermemektedir.

Canlı yayın akışında yer alan Adem Metan Show, Bülent Baygül’le Alemin En İyisi, Müzikvizyon, İzlenecek Bi’şey Değil, Eko Matrak, Kafa Açan Uzman ve Alemin Eskimeyen Slowları gibi çeşitli programlarıyla da enerjik, dinamik ve etkileyici yayınlar, programlar dinleyicileri beklemektedir. 81 ile yayın yapmanın vermiş olduğu güven ve kalite anlayışını en iyi şekilde kullanan 89.2 Alem FM frekansı aynı zamanda internet sitesinin çeşitli şekillerde dinleyicilere kaliteli hizmet sunmasıyla da, hizmette sınır tanımamaktadır. İnternet sayfası üzerinden hangi ilde olursanız olun, frekans bilgilerine erişebileceğiniz gibi, yayın akışı ve programcıları hakkında da detaylı bilgilere erişebilirsiniz. Ayrıca kendine ait haber bölümüyle de, gündem ve dünyadan haberler sunulmaktadır. Türkiye En 30 ve Podcast gibi uygulamalar sayesinde de, hem Türkiye gündeminde yer alan en iyi 30 şarkıya ulaşabileceğiniz gibi, geçmiş programlara da Podcast sayesinde ulaşabilirsiniz.

2003 yılından başlayıp, 2012 yılına kadar her yıl düzenli olarak değişik ödüllere layık olan, her sene farklı bir ödülle şereflendirilen Alem FM, durmadan devam eden kaliteli yayın hayatını duraksatmadan 22 yıldır sürdürmektedir. Toplamda 50 ana merkezden yayın yaptığı için, kesinlikle sorunsuz ve kesintisiz Türkçe Pop ve Slow anlamında müziğe doymanızı sağlayan Alem FM online olarak arabanızda, evinizde veya akıllı telefonlarınızla sizlere ulaşırken, aynı zamanda mükemmel programcılık anlayışı ve dinleyiciye verdiği önemi de sıklıkla tekrarlamakta olup, isteklere en fazla önem veren radyolarında başında gelmektedir. Keyifli bir yayına kavuşmak, kaliteli müzik dinlemek ve en iyi programlara kulak vermek için seçeceğiniz radyolar arasında yer alan bu özel frekans kanalı, yıllardır değişmeyen jingle’ı ile de kulaklarımızda yankılanmaktadır.

4 Ekim 2013 tarihinde TMSF’nin ihaleye çıkarttığı Akşam Gazetesi, Skyturk, Alem FM ve Alem Dergi’si Ethem Sancak’a satıldı.[1] 21 Kasım 2013 tarihinde Çukurova Holding Yönetimi ve Sancak Grubu arasındaki görüşmeler anlaşmayla sonuçlanmış olup radyo frekansı ve bağlı olduğu Türk medya, Sancak Grubu’na satılmıştır.

ALEM FM FREKANSLARI

alem fm dinle

89.2 (İstanbul)
105.3 (Ankara)
89.3 (İzmir)
89.2 (Bursa)
89.2 (Kocaeli)
103.8 (Adana)
89.3 (Antalya)
94.3 (Bolu)
90.3 (Mersin)
102.5 (Gaziantep)
92.3 (Diyarbakır)
88.7 (Kayseri)
89.3 (Konya)
89.3 (Eskişehir)
89.3 (Erzurum)
97.8 (Malatya)
88.0 (Samsun)
89.3 (Trabzon)
89.2 (Yalova)
101.3 (Edirne)
94.6 (Rize)

Radyo istasyonu hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki iletişim adreslerinden faydalanabilirsiniz;

İletişim Bilgileri:

  • Adres : Atatürk Mahallesi, Bahariye Caddesi, No:31 İkitelli, Basın Ekspres Yolu – Küçükçekmece – İstanbul
  • Telefon : 0212 473 20 00
  • Fax : 0212 473 20 94

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”