Cts. Nis 27th, 2024

Bildiğiniz gibi Cyberpunk 2077‘nin ertelenmesindeki en büyük nedenlerden birisi de eski nesil konsollarda yaşanan performans sorunlarıydı. PS4 ve Xbox One S‘de sıkıntı yaşayan CD Projekt Red oyunu erteleme kararı almıştı.

Cyberpunk 2077 PS4’e 2 Disk ile gelecek

Reddit kullanıcısı Mikeymorphin Cyberpunk 2077‘nin PS4 sürümüne ait kutusunun arka tarafının bir görselini paylaştı. Kutunun arka kapağında da bir çok detay bulunuyor. İlk göze çarpan sol tarafta oyunun tek oyunculu olduğunu, minimum 70 GB bir alana ihtiyaç duyduğunu, Dualshock 4 titreşim fonksiyonu bulunduğunu, HD video çıkışı versiyonları, bunlar 720p, 1080i ve 1080p.

Remote Play desteği olduğunu ve PS4 Pro için bir geliştirmeye sahip olduğunu belirten ibareler yer alıyor. Sağ kısımda da 18 yaş ve üzeri, kaba dil, şiddet ve cinsel içeriğe sahip olduğuna dair ibareler bulunuyor. Alt kısımda da 2 adet disk barındırdığına dair bir ibare görünüyor. Aynı durum Red Dead Redemption 2‘de de yaşanmıştı. Diskler muhtemelen oynatma ve kurulum dosyaları olarak ayrılacak.

Cyberpunk 2077, 10 Aralık’ta PS4, PS4 PRO, PS5, Xbox One S, Xbox One X, Xbox Series S, Xbox Series X, Stadia ve PC için çıkış yapacak.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen