Cum. May 3rd, 2024

Piyasada Capo Of Crypto (CryptoCapo) takma adıyla tanınan bir kripto para analisti, teknik analize dayanarak altcoinlerin yükselişe hazır olduğu tahminini yapıyor. Analistin bazı isabetli tahminlerine Kriptokoin.com olarak daha önce yer vermiştik. Capo, 2020’nin başlarında Bitcoin‘in 3.500 dolara düşeceğini ve Ripple (XRP)’nin 0,11 dolara ulaşacağını nokta atışıyla bilmişti. Buna ilaveten usta analist, XRP’deki 0,13 dolar hedefini de tutturmuştu. Bu arada Capo, altcoin projelerinin gördüğü bazı büyük düşüşleri de doğru tahmin etti. İsabetli tahminleri nedeniyle yatırımcılar, analistin tahminlerini dikkatle izliyor.

Analist birçok altcoin için “büyük pompa” bekliyor

Kripto analisti, 169.000 Twitter takipçisine 5-Dalga Elliott Wave göstergesine dayanarak, birçok altcoin projesinin ilk iki dalgayı tamamladığını ve “büyük bir pompa” ile karakterize edilen üçüncü dalgaya başlamak üzere olduğunu söylüyor:

Birçok altcoin makro w3’ü başlatıyor (genellikle daha güçlü olan bir dürtünün üçüncü Elliott Dalgası). Ayrıca, bazıları bu w3’ün (Dalga 3) w1 (Birinci Dalga) ve w2 (İkinci Dalga)’yı zaten yapmış durumda, yani büyük pompa geliyor.

Elliott Wave teorisi, ilk dalganın bir yükseliş olduğunu, ardından Dalga 1’in en yüksek noktasının üzerine çıkmayan bir düzeltici ikinci dalganın geldiğini belirtiyor. 3. Dalga tipik olarak en büyük ve en güçlü olanı ve Dalga 1’in ulaştığı en yüksek noktanın üzerine çıkıyor. Capo, yükseliş tezinin kripto sektöründe düşüş eğiliminin zayıf olması gerçeğiyle desteklendiğini söylüyor. Analist, lider kripto para için birkaç kez önemli bir seviyenin altına düşmeyi başaramayan desteği gösteren bir Bitcoin (BTC) grafiği sunuyor:

Orta vadeli düşüş yapısı zaten kırıldı. Bu tüm kripto paralarda oldu. Ayrıca güçlü bir destekten sekiyorlar.

Kaynak: Capo / Twitter

Ünlü kripto analisti ayrıca, Bitfinex ve Binance kripto borsalarından gelen ısı haritalarının önemli Bitcoin destek seviyelerinde güçlü satın alma baskısı gösterdiğini söylüyor:

Isı haritaları, özellikle Bitfinex ve Binance, burada güçlü talep gösteriyor.

Kaynak: Capo / Twitter
Kaynak: Capo / Twitter

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen