Cum. May 3rd, 2024

SHIB fiyat tahmini: Shiba Inu 0.000009 dolara yükselebilir. Popüler meme coin Shiba Inu’nun fiyatı, aşırı derecede kısıtlı trading koşullarından uzaklaşıyor. Analiste göre, Shiba Inu şu anda günlük Tenkan-Sen ve Kijun-Sen üzerinde bir hareketi test ediyor. Analist Jonathan Morgan’a göre, 0.0000077 doların üzerindeki bir kırılma, +%25 kazanç sağlayabilir.

Popüler meme coin Shiba Inu

Kriptokoin.com olarak önceden de bildirdiğimiz üzere, Shiba Inu fiyatı, Çarşamba günü düşüş flama oluşumunun dışına kaymasından bu yana bazı olumlu kazanımlar elde etti. 19 Eylül’den bu yana ilk kez Tenakan-Sen’in üzerinde bir kırılmayı test etti ve Kijun-Sen’i test etti. Perşembe günkü fiyat hareketi, Shiba Inu‘nun bu iki Ichimoku seviyesine karşı reddedildiğini görürken, Cuma gününün mevcut işlem koşulları, her ikisinin de üzerinde olduğunu ve daha da yükseldiğini gösteriyor.

Shiba Inu fiyatı, anahtar direnci 0,0000077 dolarda test etmek için yükseldi. Analiste göre, Shiba Inu fiyatının, yeni önemli zirvelere doğru bir kırılma başlatmak için tamamlaması gereken birkaç koşulu var. Analist der ki, ilk olarak, Tenkan-Sen ve Kijun-Sen’in üzerinde 0.0000074 dolardan kapanması gerekiyor. Analiste göre 0.0000077 doların üzerinde kapanması gerekecek. 0,0000077 dolar, üç kritik direnç seviyesini temsil eder: önceki bir yükseliş açısı, Senkou Span A ve Senkou Span B. Bu direnç bölgelerinin üzerinde bir kapanış, Shiba Inu’yu 0.000009 dolara doğru itebilir.

Kritik metrik

Göreceli Güç Endeksi ve Bileşik Endeks, önemli ve sürdürülebilir bir ivmeye sahip herhangi bir yükseliş kırılması için uygun koşullar gösteriyor. Göreceli Güç Endeksi önemli ölçüde düzleşirken, en önemlisi, Bileşik Endeks sıfır çizgisine yakın her iki hareketli ortalamasının da üzerine çıktı. Osilatörlerin birinde veya her ikisinde de gizli düşüş sapmasının oluşması tehlikesi var, ancak Shiba Inu fiyatının nerede kapanacağı, bu farklılığın bir endişe olup olmayacağını belirleyecek.

Dogecoin katili Shiba Inu fiyatı için günlük mum grafiğindeki mevcut kurulumu tahmin etmek çok zor. Genel tehdit aşağı yönlü olmaya devam ediyor, ancak mevcut kurulum çok kolay ve çok hızlı bir şekilde yükselişe geçebilir. Bununla birlikte, Bulut ve trend çizgisine karşı herhangi bir ret veya Kijun-Sen ve Tenkan-Sen’in altında bir kapanış, bir boğa tuzağını onaylayacak ve herhangi bir yükseliş tahminini geçersiz kılacaktır.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen