Per. Mar 28th, 2024

Bazen dövme yaptırmak çok fazla düşünce gerektirebiliyor ama bazen de aklımıza geleni hemen yaptırmak istiyoruz. Bir anlamı olsa veya olmasa da onu vücudumuzda dövme olarak taşımak istiyoruz. Ama biliyoruz ki bir dövme sahibi olmak kesinlikle çok havalı duruyor!

Eğer sizin de aklınızda dövme yapma fikri varsa ama bir türlü cesaret edemiyorsanız ya da karar veremiyorsanız, ünlülerin dövmeleri belki size ilham olur veya cesaretinizi arttırır. Şunu da ekleyebiliriz ki dövme, kesinlikle tarzınızı değiştirecek ve içinizdeki sizi dışarıya yansıtacak!

Bir çok ünlü de dövmeleriyle dikkat çekebiliyor. Öyleyse beraber ünlülerin dövme arşivlerini biraz karıştırıp, hangi ünlüde hangi dövme olduğuna biraz bakalım…

RİHANNA

Rihanna’nın firavun dövmesini bilmeyen yoktur. Göğüs altına yaptırdığı devasa firavun dövmesiyle seksi ve cool havası daha da artıyor!

KAIA GERBER

Kaia Gerber ve minimal dövmeleri! Kaia’nın minyon yüzü ve hem seksi hem tatlı ifadesine çok yakışıyor.

MILEY CYRUS

Miley Cyrus’e çoklu dövmeler kesinlikle epey yakışıyor! Büyüklü küçüklü olan dövmeleri daha hoş bir hava katıyor.

DUA LIPA

Dua Lipa da dövmeleri ile popüler ünlüler arasında yerini alıyor. Onunda kollarının farklı yerlerine yaptırdığı minik dövmeler, ona çok farklı bir hava katıyor.

ARIANA GRANDE

Ariana Grande ve kollarından ellerine kadar yayılan dövmeleri! Ellerindeki dövmelerle birlikte daha cool bir hava yakalayan şarkıcıya dövmeleri kesinlikle çok yakışıyor.

ANGELINA JOLIE

Angelina Jolie ve sırtındaki çok meşhur dövmeleri! Jolie’nin sırtındaki dövmenin sırrı ise çocukların doğdukları yerlerin koordinatlarını içeriyo olması…

LADY GAGA

Gaga, mesleğinden ilham aldığı dövmesi ile biliniyor. Kolundaki trompet dövmesi, müzikseverler için şahane bir seçenek…

CARA DELEVINGNE

Parmağındaki aslan dövmesi ve Cara Delevingne!

SOPHIE TURNER

Sophie Turner ve sevimli tavşanı!

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen