Cts. Nis 27th, 2024

1998’de kurulan, kurulduğu günden bu yana en çok tercih edilen bilgisayar ve donanım markalarından birisi olan Razer kuşkusuz ki her oyuncu tarafından bilinmekte ve beğenilmekte. Tüm dünyada pek çok çeşit kategoride yüzlerce ürünü olsa da ne yazık ki bunlardan sadece bir kısmı ülkemizde bulunmaktaydı ancak artık bu durum itopya.com sayesinde değişiyor. Razer markasını ülkemizde klavye, mouse, mouse pad, mikrofon gibi farklı çevre birimleri kategorilerinde görmek mümkün. Gelin bunlardan bazılarını tanıyalım.

  • Razer Seiren X For Mercury / For Quartz Mikrofon
  • Razer Goliathus Extended Chroma Quartz Gaming Mousepad
  • Razer Atheris Mercury Kablosuz Gaming Mouse
  • Razer Kraken Quartz 7.1 Surround Gaming Kulaklık

Razer Seiren Mercury ve Quartz Mikrofon

Yayıncı olun olmayın, oyuncular için kulaklık kadar mikrofon da bir o kadar önemli oluyor. Sesimizin karşı tarafa en net şekilde ve bozulma olmadan gitmesi oyun sırasındaki iletişimimizi korur ve bize bir round daha kazandırır. Dünya genelinde pek çok yayıncı tarafından da kullanılan Razer Seiren X Mikrofon oyuncuların tasarım ve performans olarak en beğendiği ürünlerden birisi.

Mercury ve Quartz serileri ile çoğu benzerinden tasarımsal olarak ayrılan Razer Seiren X Mikrofonlar masanızın üzerinde çok şık bir görüntü sağlar. Eğer masanızı Razer ekipmanlar ile donatmak istiyor veya diğer ekipmanlarıma renk katsın diyorsanız, Mercury ve Quartz serilerini çok beğeneceksinizdir. Razer Seiren X, Mercury ve Quartz serileri ile sadece itopya.com’da!

Razer Goliathus Extended Chroma Quartz Gaming Mousepad

Eğer Razer ekosistemi kurmak istiyorsanız, ihtiyacınız olan en önemli parçalardan birisi de mouse pad. Dünya çapında, oyuncular tarafından en çok beğenilen mouse pad’lerden birisi olan Goliathus Extended, hem mouse hem de klavyenizi kapsayacak büyüklüğe sahip. 92 cm genişliği ve 29.4 cm yüksekliği ile klavyeniz üstündeyken, mouse’unuz için de rahat bir kullanım alanı sağlar ve konforlu bir kullanım sağlar.

Razer Chroma özelliği ile birlikte gelen mouse pad’i, Sync uygulaması üzerinden Chroma özelliğine sahip tüm cihazlarınızla ortak olarak Chroma Studio üzerinden kullanabilirsiniz. Bu sayede, ekosistemdeki tüm RGB aydınlatmaları birbiri ile eşleyebilir ve senkronize hale getirebilirsiniz. Ayrıca yine itopya.com üzerinden Razer’ın diğer tüm mouse pad’lerine ulaşabilir ve ekosisteminizi tamamlayabilirsiniz.

Razer Atheris Mercury Kablosuz Gaming Mouse

Neredeyse gaming sektörünün içerisinde her çeşit ekipmanın üretimini yapan Razer’ın kuşkusuz en beğenilen ürünlerinden birisi de mouse’ları. Oyuncular için en rahat, en yüksek performanslı mouse’ları yapan Razer’ın minik canavarı Atheris Mercury ile tanışın! İsmini Afrika’daki en küçük yılanlardan birisi olan Atheris’ten alan mouse, Razer’ın bu kategorideki en küçük ürünü. Küçük olmasına rağmen diğer mouse’lardan eksik kalan bir yanı yok. 7200 DPI Optik Sensöre sahip olan Atheris Mercury, sürekli kullanımda 350 saate kadar kullanım süresi sunuyor. Kablosuz USB bağlantısına sahip olan Atheris, aynı zamanda içerisinde dahili gelen Bluetooth bağlantısı ile de kullanılabilir. Razer Atheris, Mercury renk seçeneği ile sadece itopya.com’da!

Razer Kraken Quartz 7.1 Surround Gaming Kulaklık

Kulaklık dünyasının en ünlülerinden birisi olan Razer Kraken’i bir de bu rengi ile tanıyın! Neredeyse tüm Razer ekipmanların alternatif renklerinden birisi olan Quartz rengine sahip bu kulaklık, Kraken kulaklıktan beklediğiniz tüm özellikleri karşılıyor. Kullananlar tarafından en belirgin özelliği kulaklığın oldukça rahat bir yapıya sahip olması. Kulağı tamamen içine alan ve kullanıcıyı düşünen tasarımı sayesinde saatler geçse de rahatsız etmeyen bir kulaklık olarak bilinen ve beğenilen kulaklık aynı zamanda ince kablosu sayesinde kullanım sırasında size hareket zorluğu çıkarmıyor. Tabii ki ses kalitesine değinmeden olmaz; 7.1 Surround özelliğe sahip Razer Kraken Quartz her oyunda sizi bir adım önde tutuyor. Oldukça beğenilen ses kalitesi ve netliği de bu kulaklığı öne çıkaran özelliklerinden.

itopya.com’da Razer ekipmanlardaki fırsatlar devam ediyor! Tüm fırsatları incelemek için itopya.com’a göz atmayı unutma.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen