Per. Nis 18th, 2024

Angelina Jolie, kızlarının tasarımcı kıyafetleri ile dolu gardırobundan faydalanmasına izin veriyor. Geçten hafta ‘Eternals’ filminin Los Angeles gösteriminde annesinin 2014 Oscar Ödüllerinde giydiği Elie Saab elbisesini giyen Zahara ile birlikte Shiloh da Jolie’nin Temmuz’da bir etkinlikte giydiği Gabriela Hearst elbisesini giymişti. Şimdi ise annesi Jolie’nin geçmişte giydiği bir başka elbiseye güncel yorumunu katan Shiloh, Dior’dan desenli bir elbise giydi.

Shiloh, Zahara, Angelina Jolie, Vivienne, Maddox ve Knox ‘Eternals’ filminin Londra gösteriminde (Getty Images)

Annesi ve kardeşleri ile kırmızı halıya katılan Shiloh, Jolie’nin 2019’da ‘Maleficent: Mistress of Evin’ filminin basın konferansında giydiği maksi Dior elbiseye farklı bir yorum kattı. Etek boyunu kısaltmanın yanı sıra topuklu ayakkabı yerine siyah babet tercih eden Shiloh, stilini gümüş halka küpeler ile tamamladı.

Angelina Jolie, ‘Maleficent: Mistress of Evil’ filminin Basın Konferansında, 2019 (Getty Images)

Çocukları Shiloh, Maddox, Zahara, Vivivenne ve Knox ile kırmızı halıda poz veren Angelina Jolie ise Valentino’dan hacimli siyah eteğini beyaz bir gömlek ve blazer ceket ile tamamladı. ‘Eternals’ filminin prömiyeri sırasında çocuklarının artık kırmızı halıda rahat hissettiklerini söyleyen Jolie, “Bence önemli olan bir seçim yapmamış olmaları, hayatları boyunca gözler önünde olmaları. Ve bu şekilde biz bu şöhretin altında ezilemeyecekleri ama rahat hissetmeleri için bir yol bulmaya çalışıyoruz. Bu hayatımızın küçücük bir parçası. Biz sadece bir aileyiz, ama bu da hayatımızın küçük parçası. Bununla biraz eğlenebildikleri ve çok ciddiye almadıkları ve tarzlarıyla bile kendilerini keşfetmeye başladıkları için mutluyum” dedi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen