Çar. Nis 24th, 2024

C vitamini cilt bakım ürünlerinde en çok aranan bileşen oldu. Fakat geleneksel C vitamini, yani askorbik asit ışık, ısı ve havayla etkileşiminde etkisini hızlıca kaybeder.

Caudalie Doğal Formül Geliştirme Laboratuvarı ise etkinliğini ve yapısını korumak için C vitaminini tam 4 kez stabilize etti: işte karşınızda C+ Vitamini.

Caudalie C Vitamininin %100 doğal türevli olan ve en stabil versiyonlarından birini seçti: Ascorbyl Tetraisopalmitate. Formülünde hiyalüronik asit ve %100 antioksidan kaynağı polifenoller içeren Vinergetic C+ cilt yorgunluğuna ve dış etkenlere karşı en güçlü kokteyle sahip. Bu içerikler sayesinde zaman geçtikçe etkinliğini yitirmiyor ve güçlü bir yorgunluk karşıtı etki gösteriyor.

Aynı zamanda yüksek biyoyararlanım oranıyla cilt tarafından kolayca emiliyor ve tüm gücünü açığa çıkarıyor. Caudalie’nin yeni üniseks serisi Vinergetic C+, yorgun ciltlere canlı ve ışıltılı bir görünüm kazandırıyor. Parfüm içermeyen bu seri hassas ciltler için de uygun.

Caudalie’nin ilk üniseks serisi
Uykusuzluk, yoğun çalışma hayatı… Stres ve yorgunluk ciltte kendini belli eder. Yeni Vinergetic C+ serisi yaşam temposu fark etmeksizin tüm ciltler için uygun. Hem erkek hem kadınlar için cilde gerçek bir C Vitamini desteği sunuyor.

Aydınlatıcı Göz Bakım Kremi
Koyu halkaların görünümünü azaltır, göz çevresini pürüzsüzleştirir ve nemlendirir. Gözler canlanmış ve enerjik bir görünüm kazanır. Sabah ve akşam göz çevresine uygulayın.
15 ml – 305 TL


Enerji Verici C Vitamini Serum
Daha ferah ve enerjik bir cilt görünümü için cildi anında aydınlatır ve dolgunlaştırır. Sabah ve akşamları nemlendiriciden önce yüz ve boyun bölgesine uygulayın.
30 ml – 395 TL


C Vitamini İçeren 3’ü 1 Arada Nemlendirici

Cildi kirliliğe karşı korurken aynı zamanda nemlendirir ve aydınlatır. Sabah ve akşamları serumdan sonra ya da tek başına yüz ve boyun bölgesine uygulayın.
40 ml – 335 TL


Detoks Etkili Gece Bakım Yağı
5 değerli yağın birleşimiyle dış etkenlere maruz kalmış cildi gece boyunca yeniler ve sabaha hazırlar. Akşam rutininizde tek başına veya nemlendiricinizden önce 6 damla uygulayın. Göz çevresine uygulamaktan kaçının.
30 ml – 315 TL

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen