Paz. May 19th, 2024

Gucci’nin entrika ve sansasyon ile dolu hikayesi çok yakında vizyonda! Filmde ‘kara dul’ olarak bilinen ve Maurizio Gucci’nin suikastını planlamaktan hüküm giyen Patrizia Reggiani’yi canlandıran Lady Gaga, geçtiğimiz Salı akşamı ‘House of Gucci’ filminin Londra’daki dünya prömiyerinde boy gösterdi. Odeon Leicester Square’de gerçekleşen film gösterimi Hollywood’u Londra’ya taşıdı!

Lady Gaga ‘House of Gucci’ Dünya Prömiyerinde (Getty Images)

Kırmızı halıya dramatik pelerini ile dikkat çeken gösterişli bir elbise ile katılan Lady Gaga, kelimenin tam anlamıyla herkesi büyüledi! Jared Leto, Adam Driver ve Salma Hayek gibi isimler ile halıda yürüyen Lady Gaga, Gucci’nin Pre-Fall 2022 koleksiyonundan derin bacak dekolteli mor elbisesini file çorapları ve yüksek topuklu botları ile tamamladı. Her zaman olduğu gibi aksesuarları ve mücevherleri ile stilinde fark yaratan Lady Gaga, transparan tül eldivenler ve gümüş mücevherler tercih etti.

Salma Hayek, Jared Leto, Adam Driver ve Lady Gaga ‘House of Gucci’ Dünya Prömiyerinde (Getty Images)

Ridley Scott’un yönettiği ‘House of Gucci’ filmi İtalyan moda evinin koleksiyon hikayelerinin yanı sıra ailenin entrikalarını konu alsa da, filmin yıldızları prömiyere Gucci’ye yakışır bir şekilde katıldıl! Lady Gaga gibi prömiyer için Gucci’den mavi bir takım elbise giyen Jared Leto ve Gucci’den gold bir elbise giyen Salma Hayek’in yanı sıra Adam Driver ise, kısa bir süre önce parfümünün yüzü olduğu Burberry’den bir takım tercih etti. Heyecanla beklenen ‘House of Gucci’ filmini 24 Kasım’da izleyebileceğiz!

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen