Per. May 16th, 2024

Ashley Graham ve eşi Justin Ervin’i tebrik etmemiz gerek! İkiz bebeklerine doğum yaptığı haberini Instagram hikayesinden doğrulayan Graham, “Oğullarımızın dünyaya geldiğini duyurduğumuz için ben ve Justin çok heyecanlıyız. Bu sabah evde doğdular, mutlular ve sağlıklılar” yazdı.

Ashley Graham’ın Instagram Hikayesi

Isaac Menelik Giovanni Ervin adında bir yaşında bir oğulları olan Ervin ve Graham, aileleri ile vakit geçirmek için ara vereceklerini ve dinleneceklerini de eklediler. “İyileşmek, eşim ve üç oğulum ile vakit geçirmek için biraz ara veriyorum” diyen Graham, “Ama sizinle daha fazla şey paylaşmak için sabırsızlanıyorum” diye ekledi.

Geçtiğimiz Eylül ayında ikinci hamileliğini duyuran Graham, eşi Ervin tarafından çekilen bir fotoğraf paylaşmıştı. “Geçtiğimiz sene minik sürprizlerle, büyük acılarla, tanıdık başlangıçlarla ve yeni hikayelerle doluydu” diye bir paylaşım yapan Graham, “Bu yeni bölümün bizim için ne anlama geleceğini sindirmeye ve kutlamaya başlıyorum” diye eklemişti.

Aynı zamanda Ocak 2021’de oğlu Isaac’in birinci yaşını kutlayan Graham, “Hayatımı ve kalbimi hayal edemeyeceğim bir şekilde değiştirdin. Bunu şimdiden yazdığıma inanamıyorum çünkü ilk buluştuğumuz gün dün gibi. Ama aynı zamanda sensiz hayatımı anımsayamıyorum,” yazmıştı.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen