Cum. May 17th, 2024

Güzellik adına birçok değişik şey yaptık. Sosyal medya sayfasında birkaç dakika geçirince bille bu ilginç trendlerin hala devam ettiğini göreceksiniz. Kaşıkla göz kalemi, bantla kontür ve çok daha fazlası… Çünkü neden olmasın? Ama bu ‘sürece güven’ rutinlerin pek de pratik olmadığını itiraf etmeliyiz. Ancak sosyal medyada gördüğümüz güzellik trendlerinden biri özellikle ilgimizi çekti. Sebebi ise Bella Hadid!

Hadid’in arkadaşı ve makyaj sanatçısı Isamaya Ffrench, kısa bir süre önce Hadid’in yüzünü bir kase buzun içinde bekletirkenki videosunu, “Bella Hadid’den buz banyosu” diyerek paylaştı. Bazıları bunu Pazartesi sendromunu atlatmanın en iyi metodlarından biri olarak adlandırsa da bu güzellik sektöründe ‘cilt buzlama’ olarak biliniyor. Kore cilt bakım rutinlerinde yer alan ‘kriyoterapi’ veya cilt buzlama metodu, Joan Crawford ve Jennifer Aniston gibi ünlülerin de tercihleri arasında. Nedeni ise, cilt buzlamanın şişkinliği gidermede, iltihabı azaltmada ve kan akışını iyileştirmede oldukça etkili olmadı. Buz terapisi yüzün anında daha parlak ve daha tonlu görünmesini sağlayabiliyor.

Hadid, kusursuz cildini elde etmek için hangi cilt bakım ürünlerini kullandığı konusunda kartlarını her zaman açık oynasa da son zamanlarda 14 yaşındayken bir burun ameliyatı geçirdiğini, ancak birçok spekülasyona rağmen, hiç dolgu yaptırmadığını açıklamıştı.

Trendi evde denemek istiyor ancak sabah ilk iş olarak buzla dolu bir kaseye yüzünüzü sokmayı planlamıyorsanız, kriyoterapi aletlerinin popülerliği son zamanlarda artışı gösteriyor ve bu da yüzünüzü dondurmadan en iyi verimi almanıza olanak tanıyor.

Bize ihtiyacınız olursa, dondurucu bölümünde olacağız! O sırada sizin için seçtiğimiz kriyoterapi ürünlerini fotogaleride inceleyebilirsiniz…

1

Green Quartz Roller, 275 TL SEPHORA COLLECTION sephora.com.tr

Getty Images

2

Dermaroller, 80 TL LUSS brandroom.com.tr

Getty Images

3

Juvenance Epigen 3D Face Massage Roller, 175.50 TL JUVENA sevil.com.tr

Getty Images

4

Cryo Recovery Maske, £49 CHARLOTTE TILBURY cultbeauty.co.uk

Getty Images

5

Ice Globes, £95 FRAICHEUR harrods.com

Getty Images

6

UFO 2, 3,999 TL FOREO foreo.com

Getty Images

7

Ice Roller, £14.99 BRUSHWORKS lookfantastic.com

Getty Images

8

Cooling Derma Küreler, 1,855 TL OMOROVICZA net-a-porter.com

Getty Images

9

Face and Body Beauty Germanium Roller, 575 TL AURELIA GENEVE beymen.com

Getty Images

10

Cryo Facial Set, €113.90 ANGELA CAGLIA revolve.com

Getty Images

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen