Cts. May 18th, 2024

Benedict Cumberbatch, pazartesi günü Hollywood Walk of Fame’de bir yıldızla onurlandırıldı. Marvel’in yakında çıkacak olan “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” filminde başrolü oynayan Cumberbatch, yıldızı “olağanüstü bir onur” olarak nitelendirdi. Toplanan hayranlara “Ben İngilizim, bu yüzden bir parçam bunu inanılmaz derecede acı verici buluyor” dedi. “Diğer yanım bu devasa ego darbesinden oldukça keyif alıyor” dedi.


Konuşmasında geçen yıl kanserden hayatını kaybeden kız kardeşi Tracy Peacock’u saygıyla andı. Cumberbatch, “Geçen yıl kaybettiğimiz kız kardeşimden bahsetmek istiyorum” dedi. “Buna bayılırdı. İnanılmaz derecede sadıktı, destekleyiciydi ve parıltıyı, tuhaflığı ve çekiciliği sevecekti. Yol boyunca hiç durmadan gülüyordu ve muhtemelen ağlıyordu.”

Cumberbatch şunları ekledi: “Umarım gerçek yıldızların parladığı bir yerde, şu anda yukarıdan bakıyorsundur. Seni çok özlüyoruz. Hayatımızda olacak kadar iyi ve harika bir insan olmaya devam ediyorsun.”


Cumberbatch, iklim değişikliği konusunda harekete geçme çağrısında bulunan ve Covid-19’dan etkilenen insanlar için kayıp acısını dile getiren bir konuşmada, Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırısını da kınadı ve ilerlemesini durdurmak için harekete geçme çağrısında bulundu.

“Bugün, hayatımın bu harika anında, bu olağanüstü platformda, Ukrayna’da olan biteni açıkça kabul etmeden ve Ukrayna halkına desteğimi, karşı çıkan Rusya halkına desteğimi göstermeden konuşamam. Cumberbatch, “Çocuklar, şehirlerine roket yağarken hayatta kalma mücadelesi veren ailelerle birlikteyken daha iyi bir sonuç isteyen insanlar olarak neler yapabileceğimizi görmeliyiz” dedi.

Devam etti: “Artık geri duramayız. Artık hırs, tembellik, hareketsizlik veya beceriksizlik zamanı değil. Harekete geçmemiz gerekiyor ve yapabileceğiniz şeyler var. Derneklere destek olabilirsiniz. Mültecilere sahada yardım edenlere destek olabilirsiniz. İnsan hakları kuruluşlarına destek olabilirsiniz. Politikacılarınıza, bankanıza, sektörlerinize yardım etmek için yapabileceğiniz her şeyi tanımaları için baskı yapabilirsiniz. Bu mümkün, bu yüzden insanları bu gün bunu yapmaya çağırıyorum.”

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen