Çar. May 8th, 2024

Lüks markaların geçmişte beklenmedik ama şimdilerde oldukça beklendik iş birlikçisi Supreme, bu sefer de Burberry ile bir araya geliyor. Geçtiğimiz Ocak ayından beri söylentiler arasında yer alan Burberry x Supreme iş birliği sonunda doğrulandı. Partnerlik beklendik olsa da duyuru oldukça beklenmedik oldu. Amerikalı rapçi ASAP Nast, son Instagram paylaşımında giydiği klasik Burberry ekose desenli ve Supreme logolu takımı ile Burberry x Supreme iş birliğinin gerçek olduğunu kanıtlamış oldu.

Paylaştığı fotoğrafta Supreme’in hesabını etiketleyen ASAP Nast, aynı zamanda Supreme’in bir ay önce işe alınan yeni kreatif direktörü Tremaine Emory’i etiketleyerek “Geri döndük, hadi başlayalım!” yazdı.

İlkbahar 2022 koleksiyonu için trençkot, puffer mont, denim ceket, sewatshirt, jean, şortu tişört, şapka ve kaykay gibi geniş bir seçki sunan Burberry x Supreme koleksiyonu, Perşembe günü, Burberry’nin Londra’daki Sonbahar Kış 2022 defilesinden bir gün önce satışa sunulacak.

2017’de Louis Vuitton ile iş birliği yapan Supreme, hızla moda markalarının radarına girmeyi başarmıştı. O zamandan beri pek çok marka ile ismi yan yana gelen Supreme, Emilio Pucci, Tiffany & Co., Missoni, Rimowa, Jean Paul Gauliter, Yohji Yamamoto ve Junya Watanabe gibi birçok marka ile koleksiyonlar çıkardı.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen