Cts. May 18th, 2024

Dagi, “D-Men” koleksiyonu ile erkeklere, birbirinden şık ve yenilikçi iç giyim tasarımları sunuyor. Farklı tarz ve stillere hitap eden D-Men koleksiyonu, erkeklere özgüvenlerini yansıtma imkânı veriyor.

Dagi, koleksiyondaki rahatlığı ve özgüveni yansıtan parçalar ile erkeklere kendileri olabilecekleri bir dünya sunuyor. Koleksiyonda, çokça yeni renk, farklı desen ve kumaştan üretilen ürünler dikkat çekiyor. Spor, fantezi, rahat ve şık olmak üzere her kriterde çeşitli model sunan koleksiyon, her tarza uygun parçalarla kullanıcılarıyla buluşuyor. Koleksiyonda özel bir gün için saten kumaş çamaşırlar, rahat bir gün için ise kalın kumaşlı serbest boxer’lar öne çıkıyor. Eğlenceli anlara ise doğadan ilham alan renk ve desenlerden oluşan iç çamaşırları eşlik edebiliyor.


İz yapmıyor, kalitesi sayesinde yokmuş gibi rahat hissettiriyor
Her erkeğin kendisini temsil edebileceği ürünler bulabileceği Dagi D-Men serisindeki özel baskılı modal boxer’lar ve renklerini doğal taşlardan alan ürünler de stilinde doğallığı tercih edenlerin favorisi oluyor. Kaliteyi, çeşitliliği ve rahatlığı merkezine koyan Dagi’nin bu koleksiyonundaki boxer’lar, pantolon içinde iz olmasını engelliyor ve kumaşın kalitesiyle vücudu sarıp; yumuşak dokusuyla “yokmuş gibi” rahatlık hissi veriyor.

Koleksiyonda Dagi’nin alışılagelmiş rahat ve pamuklu modellerinin yeni trend renklerdeki seçenekleri de yer alıyor. D-Men serisinde her yaş grubuna uygun minimal desenli modeller de mevcut olup koleksiyonda hem slip hem de boxer tarzı seçenekleri bulunuyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen