Çar. May 8th, 2024

Festival ışıkları ve neşeli gülümsemelerle parlak bir şekilde aydınlatılan sokaklar, ışıltılı yıldızlar, havai fişeklerle parıldayan büyülü gökyüzü ve çarpıcı Bulgari koleksiyonları, yılın en ihtişamlı bize ilham verdi. ELLE Türkiye olarak Bulgari ile farklı alanlarda hayalleri, cesaretleri ve duruşları ile bizi büyüleyen beş kişiyi bir araya gelerek yeni yıl dileklerine ve umutlarına ortak olduk. Zarafeti ile ilham veren Nazlı Sabancı, pozitif enerjisi ve başarılı oyunculuğuyla yeni neslin yükselen yıldızı Kubilay Aka, çağdaş sanatın ilham veren temsilcisi Emre Yusufi, yüksek enerjisi ve azmi ile Eda Gürkaynak, genç neslin dikkat çeken kadın oyuncusu Nil Keser’den hayallerinin gerçek olduğu anları ve yeni yıl dileklerini dinledik.

“İnsanlara doğaya yararlı bir projede yer almak ve projenin başarıya ulaştığını görmek en büyük dileğim.”.

“Yeni yılda hem kendim hem dünya için önce sağlık dilerdim, mutluluk başarı huzur getirsin herkese. Ülkem için yeniliklerle dolu, dünya için barış ve sevgi dolu bir yıl olsun isterdim, herkes için…”

“Atölyemde bazen günler bazen haftalar, bazen aylar süren eserlerimin herkesçe bilinmesini, herkesçe tanınmasını hayal ediyorum ve hatta dünyanın en çok bilinen eserlerinin sanatçısı olduğumu düşlüyorum.”

“En büyük dileğim kendi ayakları üzerinde durabilmekti. İlk işimi alıp başarı ile altından kalktığım an çok mutlu ve güçlü hissettim.”

“Bilinçli tüketimin yaygınlaştığı, İnsanların kendilerini ve dünyayı dinleyerek hareket ettiği, doğa ve insanoğlu arasında sağlıklı bir denge olan bir dünya hayal ediyorum. Ayrıca herkesin doğaya karşı saygılı olmasını, sürdürülebilirliği hayatına katmasını diliyorum. ”

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen