Per. May 16th, 2024

‘Elvis’ filminin ilk fragmanı yayınlandı ve evet, Austin Butler gerçekten şarkı söylüyor! Fragman yayınlanmadan önce bir basın toplantısında yeni biyografik ve müzikal filmi hakkında konuşan yönetmen Buz Luhrmann ve Butler, filmin önce sinemalarda vizyona gireceğini belirttiler. Rock’n’Roll kralının serüvenini anlatan yeni film, Presley’nin hayatını üç farklı bölüm ile inceleyecek. Pandemi sebebiyle yapımı iki seneden fazla süren ‘Elvis’ filminde yer alan Tom Hanks, Mart 2020’de prodüksiyon sırasında hastalanarak Covid-19 pozitif olan ilk ünlüler arasında yer almıştı. Filmde Presley’nin menajeri Colonel Tom Parker’ı cnalandıran Tom Hanks, fragmanın açılış cümlesini söylüyor.

1977’de 42 yaşındayken vefat eden müzik efsanesi Presley hakkında konuşan Butler, “Sürece başladığım zaman, sesimin birebir aynı olmasına çalıştım. Bu bende biraz korku uyandırdı. Böylece ateşi yakmış oldum. Çekimlere başlamadan bir yıl önce ses koçundan ders alıyordum,” dedi.

“İzleyebildiğim kadar çok izledim ve üst üste Elvis konserlerini ve filmlerini izledim,” diyen Butler, “Elvis’e, eski eşi Priscilla’ya ve kızı Lisa Marie’ye ve dünyanın her yerinde onu çok seven insanlara karşı böyle bir sorumluluk hissediyorum,” diye ekledi.

24 Haziran’da sinemalarda vizyona girecek olan ‘Elvis’ filminin ilk fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz…

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen