Per. May 2nd, 2024

New York’un en ikonik binası Empire State Building, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde ilk defa kırmızı yerine farklı bir renge büründü. Normalde her sene Sevgililer Günü’ne özel kırmızı ışıklar ile süslenen Empire State binası, geçtiğimiz Pazartesi günü Tiffany & Co. mavisi ile ışıklandırıldı. Tiffany & Co. bu özel an için New York’un en ikonik karakterlerinden biri olan Carrie Bradshaw’u canlandıran Sarah Jessica Parker ile bir araya geldi.

“Gururlu bir New Yorklu olarak, Sevgililer Günü’nde ilk kez New York’un en ikonik binasını en az Empire State Binası kadar ünlü olan Tiffany mavisi rengi ile süslemekten onur duyuyorum” diyen Parker, etkinlik için Tiffany’nin Victoria ve Schlumberger koleksiyonlarından mücevherler taktı.

Parker’ın yanında yer alan Tiffany Başkanı ve CEO’su Anthony Ledru ise, “Hiçbir şey New York’u Empire State Binası ve Tiffany’den daha fazla somutlaştıramaz. Tiffany mavisi, 1837’den beri aşkın rengi. Bu renk, duyguları ateşlerken gerçekten sevgi ve neşeyi sembolize ediyor, bu nedenle pek çok teklife ve aşk hikayesine ev sahipliği yapan bu New York şehri dönüm noktasında Sevgililer Günü’nü kutlamaktan heyecan duyuyoruz. Bu önemli olayı kutlamamıza yardımcı olmak için markamızın dostu, aktör, yapımcı, girişimci ve gururlu New Yorklu Sarah Jessica Parker’ın burada olmasından onur duyuyoruz” diye ekledi.

Empire State Binası, Tiffany’nin son zamanlarda kendine özgü mavi tonunda aydınlattığı birçok simgesel yapıdan sadece biri. Mücevher evi daha önce “Mavi Aşkın Rengidir” adlı gerilla kampanyası ile Kaliforniya’daki Santa Monica İskelesi, Niagara Şelaleleri ve Miami’deki Fontainebleau Oteli’ni de Tiffany mavisi ile aydınlatmıştı.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen