Çar. May 1st, 2024

Müziğin en büyük gecesi geri döndü ve gerçek anlamda Grammy 2022, yıldızların stil ve güzellikte bir oyun alanıydı. Etkinliğin unutulmaz ve sınırları zorlayan güzellik mirasını onurlandıran bu yılki etkinlikte, saç ve makyaj konusunda risk almaktan korkmadılar.

Grammy Ödülleri 2022, bir dizi unutulmaz güzellik görünümüne sahne oldu. Daha yumuşak makyaj ve saç, bu yıl sanatçılar ve sunucular arasında tonu belirlerken; platin saç, koyu dudak tonları ve göz farı gibi bir dizi öne çıkan ayrıntı da vardı.

Olivia Rodrigo’nun serseri görünümünü tamamlamak için gül tonunu sunduğu dudakları ya da Dua Lipa’nın asi görünümüne kırmızı dokunuşu… Gecenin en doğan havalısı ise Hailey Bieber oldu.

En cesur makyaj dokunuşlarından hayranlık uyandıran saç tasarımlarına kadar, Grammy 2022’nin en iyi güzellik görünümleri…

Olivia Rodrigo
Rodrigo’nun taze yüzlü makyaj görünümü, sanatçı Lilly Keys tarafından oluşturulan klasik bir kedi gözü hareketi ve ince ışıltılı iç köşe vurgusu içeriyor.

Getty Images

Michelle Zauner
Pop grubu Japanese Breakfast’tan Michelle Zauner, Michelle Zauner yürüyen bir güneş ışınıydı. Zauner, sarı çiçekli kıyafetini vurgulamak için neşeli sarı bir astar ve bastırılmış çıplak dudaklar giydi. Saçları baştan sona inci dokunuşlarıyla topuz yapılmıştı.

Getty Images

Inanna Sarkis
İnce bir mint gölge çok güzel ve eğlenceli görünüyot. Yarın sabah denesek mi?

Getty Images

Billie Eilish
Grammy adayı pop şarkıcısı Eilish, simsiyah yarı yukarı yarı aşağı saçlarıyla bize Beetlejuice’den Lydia’yı hatırlattı. Dalgalı siyah saçlarının parçaları başının etrafına dağılmıştı. Kakülleri düzgün ve düzdü, kaşlarını tamamen kaplıyordu.

Getty Images

Halsey
Halsey, dudaklarında ve saçlarında bordo ombré ile koyu tonlara ve uyumlu makyaja yöneldi. Kısa saçları çoğunlukla geniş kenarlı siyah bir şapka ile örtülüydü, ancak en uçlarda, ters çevrilmiş bordo saç rengini görebilirsiniz. Göz makyajları, bulanık bir göz kalemi ile basitti ve parlak dudaklarının anı yaşamasına izin verdi.

Getty Images

Tiara Thomas
Bantu düğümleri, özellikle şarkıcı Tiara Thomas gibi, ustalıkla yerleştirilmiş bebek saçlarıyla şekillendirildiklerinde en sevdiğimiz koruyucu stillerimizden biridir. Göz pınarlarından başlayan mavi çizgileri ise çok sevdik.

Getty Images

Saweetie
Rapçi Saweetie’nin buz gibi sarışın peri kesimi ve cesur, dalgalı kirpikleri; çarpıcı pembe Versace iki parçalı elbisesinin yanında bir hit oldu. Buzlu kraliçenin makyajı altın rengi ve ışıltılıydı, yanaklarında göz alıcı altın bir vurgu vardı.

Getty Images

Rachel Zegler
Parlak kırmızı dudak ve bebek pembesi allık, aktris Rachel Zegler’in Grammy elbisesinin soluk gri rengiyle güzel bir tezat oluşturuyor.

Getty Images

Lady Gaga
Lady Gaga, kabarık bir şekle sahip, iyi yerleştirilmiş bir dizi bukle ile klasik Hollywood cazibesini kanalize ediyor.

Getty Images

St. Vincent
Vincent’ın yumuşak şeftali allık ve göz makyajı, şarkıcının göz alıcı pembe tonlu elbisesini çok uyumlu görünmeden vurguluyor.

Getty Images

Dua Lipa
Şarkıcı Dua Lipa, bu yılki Grammy kırmızı halısında yeni ve zarif platin sarısı saç görünümünü tanıttı ve koyu dudaklarıyla makyajını minimal ama iddialı tuttu.

Getty Images

Hailey Bieber
Model Hailey Bieber’ın ünlü sanatçı Mary Phillips tarafından Pat McGrath Labs kullanılarak yaratılan taze yüzlü güzellik görünümü, odak noktasını gevşek ve dalgalı çikolata kahvesine tuttu.

Getty Images

Doja Cat
Doja Cat, heykelsi, platin sarısı yarı yukarıda saçlarını, yumuşak makyajla tamamlayarak cesur bir görünüm yarattı.

Getty Images

Cynthia Erivo
Erivo, her zaman kırmızı halıda en iyi şekilde görünüyor ve bu parıldayan siyah gölge de bir istisna değil!

Getty Images

Megan Thee Stallion
Heykelsi güzellikten bahsetmişken, ünlü sanatçı Lauren Child tarafından yaratılan Stallion’ın açılı eyeliner’ı gerçekten ilham verici.

Getty Images

Paris Hilton
Paris Hilton’un 60’lardan ilham alan kabarık resmi sadece mükemmel olmakla kalmıyor, aynı zamanda sofistike Fransız manikürü de tam trend oluyor.

Getty Images

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen