Cum. May 3rd, 2024

Formüllerini geliştirirken doğanın yalın güzelliğinden ilham alan Misbahçe, kalıplaşmış yargılardan özgürleşmeyi; kusursuzluk gibi gerçekçi olmayan güzellik algılarından sıyrılmayı, özgün olanın hali hazırda nadir ve değerli olduğunu bizlere adeta yeniden hatırlatıyor…

Misbahçe’nin su bazlı serumlarından Nemlendirici & Leke Karşıtı Aktif Yüz Suyu şimdi güçlendirilmiş formülüyle kullanıcıyla buluştu. Biyo-aktifler, bitki özleri ve Hyalüronik Asit ile cildi yapılandırıcı, onarıcı ve problem yönelik sonuç odaklı bakım yapan; ilhamını denizden alan MB Aktif Yüz Suları, hassas ve tepkisel cilt yapısına da uygun bir bakım vadediyor. Leke ve ton eşitsizliğine yönelik tasarlanan Nemlendirici & Leke Karşıtı Aktif Yüz Suyu, güçlendirilmiş yeni formülü sayesinde daha eşit bir cilt tonu için çalışıyor ve local lekeleri hedef alıyor.

Formülüne eklenen Deniz Yosunu biyo-aktifi Papatya biyo-aktifi ile sinerji yaratarak cilt tonunun daha eşit, daha parlak ve canlı olmasını teşvik ediyor. Ölmez Çiçek, Gül, Itır Hidrosollerine ek olarak yenilenmiş formülündeki organik Neroli Hidrosolü ile cildinize taze çiçek kokularıyla birlikte besleyici ve canlandırıcı bakım yapıyor.

İçerdiği yüksek konsantrasyon, düşük moleküler ağırlıkta Hyalüronik Asit, cildin gençliğini geri kazandırmaya ve dolgunlaştırmaya yardımcı bakım sağlıyor. İnce çizgi ve kırışıklıkların görünümünü iyileştiriyor.
Yeni formülündeki Pancar Kökü Özü, cildin su kaybını önlemeye yardımcı olarak epidermis üzerinde uzun surely bir nem bariyeri oluşturuyor. Cildi yumuşak bir hisle bırakıyor. Gotu Kola Özü ile cildin aydınlık seviyesini artırıcı ve koyu lekeleri azaltmaya yardımcı bakım sağlıyor.

Su bazlı hafif formülü ve çok amaçlı etkileri ile Nemlendirici & Leke Karşıtı Aktif Yüz Suyu, sabah akşam temiz cilde uygulanabiliyor. güneşin, yaş almanın ve sivilce izlerinin neden olduğu yüzeysel cilt lekelerine karşı bakım yaparak, var olan ve oluşabilecek lekeleri önlemeye yardımcı oluyor. Cildi canlandırıcı, dengeleyici ve ışıltısını artırmaya yardımcı bakım sunuyor. İçten dışa parlak, canlı ve eşit tonda bir cilt görünümünü hedefliyor.

Nemlendirici & Leke Karşıtı Aktif Yüz Suyu (100 mL) : 380 TL

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen