Cum. May 3rd, 2024

Geçtiğimiz senenin sonunda Hailey Bieber, ‘Rhode’ adındaki yeni çıkacak güzellik markasının yakında satışa sunulacağını söylemişti. Fazla detay vermese de çalışma aşamasında olduğunu söyleyen Bieber, son Instagram postu ile bekleyişin sona erdiğinin ipuçlarını verdi! Nemli cildi ve doğal ışıltısıyla nude bir bikini ile poz veren Bieber, Rhode markasının Instagram hesabını etiketledi.

Henüz bir paylaşımı olmayan ama 70 bine yakın takipçisi olan Rhode hesabı Bieber’ın yeni koleksiyonunu tanıtmak için hazırda bekliyor! Paylaştığı fotoğraflarda stilinde sadeliği tercih eden Bieber, sadece minik küpeleri ve etkileyici nişan yüzünü ile poz verdi. “2022 boyunca glazed donut cildi. Bir arkadaşınıza söyleyin” diye yazan Bieber, aynı zamanda markasından bir şilte ve göz altı maskesi ile poz verdi.

Bir süredir yeni güzellik markası üzerinde çalışan Bieber, 2021’de ‘Rhode’ isminin marka tescilini almıştı. Markasının güzellik, banyo, güzellik kremi, kişisel bakım ürünleri, kozmetik, makyaj, parfüm, saç bakımı ve cilt bakımı gibi geniş bir ürün seçkisini kapsayacağını belirten Bieber, YouTube soru-cevap videosunda, “Bu konuda gizemli olmayacağım, Rhode için çok uzun zamandır çalışıyoruz ve finale yaklaşıyoruz. 2022’de geliyor ve çok ama çok heyecanlıyım, şimdilik söyleyebileceklerim bu kadar” demişti.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen