Pts. May 27th, 2024

Harry Styles ve Olivia Wilde için düğün çanları çalmaya başlamış olabilir! Instagram’daki söylentilere göre Harry Styles ve Olivia Wilde nişanlandı bile! Styles’ın 19 Nisan’daki Coachella şovundan sonra çıkan söylentiler, Wilde ve Styles’ın ilişkileri konusunda çok ciddi olduklarına işaret etti. Instagram’daki Deux Moi adlı magazin hesabı, Wilde ve Styles’ın nişanlandığını doğruladı.

Ocak 2021’den beri Styles ile birlikte olan Wilde, daha önce Jason Sudeikis ile nişanlıydı. Sudeikis ile Otis ve Daisy adında iki çocuğu olan Wilde’ın Styles ile çok yakın olduğu söyleniyor. Styles ile ilişkisini Aralık 2021’de bir röportajda doğrulayan Wilde, “Bence gerçekten mutlu olduğunuzda, yabancıların sizin hakkında ne düşündüğünün bir önemi olmadığını anlıyorsunuz. Sizin için önemli olan tek şey neyin gerçek olduğu, neyi sevdiğiniz ve kimi sevdiğiniz,” demişti. Son çıkardığı ‘As It Was’ adlı şarkıda Wilde ile ilişkisinden bahseden Styles ise bu birlikteliği doğrulamış oldu.

Harry’nin Kuzey Amerika müzik turnesindeki birçok şova katılan Wilde, sevgilisine olan desteğini her adımda göstermişti. ‘Don’t Worry Darling’ adlı filminde Jack karakterini oynayan Styles ile yakınlaşan Wilde’ın, ilişkisinde temkinli ve emin adımlarla ilerlediği söyleniyor. Uzun bir süredir Sudeikis ile birlikte olan Wilde, şimdi ise Styles ile ciddi ve uzun dönemli bir birliktelik düşünüyor!

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen