Cts. May 4th, 2024

23 Ağustos’ta başlayan 22 Eylül’e kadar sürecek olan Başak burçlarının mevsimine resmi olarak girdik.

Başaklar mükemmel yöneticilerdir ve oldukça detay odaklıdırlar. Akıl ve iletişim gezegeni Merkür tarafından yönetilen bu kişiler, mükemmel müzakereciler ve planlayıcılardır. Konsantre olabildiklerinde, başkalarına hizmet edebildiklerinde ve uzun vadeli projeler ve ilişkiler kurduklarında başarılı olurlar.

Başak burçları, doğal olarak zeki, esprili ve hızlıdır. Akılları o kadar hızlı hareket eder ki bazen başkalarının yetişmesi zor olur! Başakların için utangaç, mütevazı ve hatta belki biraz sıkıcı olduklarını düşünebilirsiniz. Yanlış. Her ne kadar sosyal adalet ve insani amaçlara olan tutkularında ve ayrıca her zaman güvenebileceğiniz arkadaşlar oldukları gerçeğinde meleksi yönlerini kesinlikle görebilseniz de… Başaklar toprak burçlarıdır, bu da onların şehvetli oldukları anlamına gelir. Pek çok Başak korunmaya eğilimlidir ve doğrucudur ancak gerçek benliklerini görmenize izin vermeden önce size güvenebileceklerinden emin olurlar.

HOLLYWOOD’UN ASLAN BURCU KADINLARI

İşte çılgın Hollywood dünyasının tutkulu Başak kadınları…

Zendaya
1 Eylül 1996

Zendaya kendi makyajını yapmayı tercih ediyor ve “En iyisini kendim yaptığımda yapıyorum. Ben bir Başak’ım ve ne sevdiğimi biliyorum” diyor.

Getty Images

Salma Hayek
2 Eylül 1966

Getty Images

Beyonce
4 Eylül 1981

Beyoncé bir röportajda, “’Hayır’ cevabına inanmıyorum. Son derece azimli ve aşırı derecede eleştirelim; bazen aşırı derecede eleştirelim. Ben bir kontrol manyağıyım. Ayrıntılara dikkat ederim. Bir şey yaptığımda yüzde yüz yaparım. Kendimden yüksek beklentilerim var ve çevremdeki herkesten de aynı şeyi bekliyorum. Ben hep böyleydim. Ben ya hep ya hiçim.”

Getty Images

Sydney Sweeney
12 Eylül 1997

Sydney bir keresinde, “içindeki Başak” nedeniyle, tüm sözleşmelerini anlayabilmesi için iş alanında uzmanlaşmak da dâhil olmak üzere, kariyerini planlama konusunda ciddi bir yaklaşım sergilediğini söyledi.

Getty Images

Blake Lively
25 Ağustos 1987

Getty Images

Sofia Richie
24 Ağustos 1998

Sofia bir keresinde “%16 Model, %24 Bağımsız, %21 LA, %17 Fam, %22 Başak” yazan ısmarlama bir tişört giymişti, yani burcuyla gurur duyduğunu biliyorsunuz.

Getty Images

Lili Reinhart
13 Eylül 1996

Getty Images

Melissa McCarthy
26 Ağustos 1970

McCarthy’nin gişe rekorları kıran komedilerde rol alırken ve ödül adaylıkları alırken; bir prodüksiyon şirketi ve giyim hattı işletmesi gerçeği mi? Bize tam bir Başak burcu gibi geldi.

Getty Images

Bebe Rexha
30 Ağustos 1989

Güneş burcundan bahseden Bebe, “Çok yoğunuz. Biz mükemmeliyetçiyiz. Eleştiriyoruz, ama çok seviyoruz. Dışarıdan sertiz ama bence çok duygusalız” diyor.

Getty Images

Lea Michele
29 Ağustos 1986

Getty Images

Cameron Diaz
30 Ağustos 1972

Başaklar genellikle sağlık üzerine odaklanır, bu nedenle Cameron Diaz’ın iki sağlık kitabı yayınlaması ve biyoteknoloji girişimlerine yatırım yapması şaşırtıcı değil.

Getty Images

Jennifer Coolidge
28 Ağustos 1961

Jennifer Coolidge’in neredeyse 30 yıllık kariyeri, Başak’ın sıkı çalışmasının ve bağlılığının kanıtıdır.

Getty Images

Jada Pinkett Smith
18 Eylül 1971

Bir aktör, şarkıcı, senarist, girişimci ve talk-show sunucusu olarak Jada Pinkett Smith, elbette Başak burcu.

Getty Images

Michelle Williams
9 Eylül 1980

Williams, kendisini “sürekli olarak niteleyen ve yeniden düşünen mükemmeliyetçi bir Başak” olarak tanımladı.

Getty Images

Evan Rachel Wood
7 Eylül 1987

Henüz lisedeyken ilk Altın Küre adaylığını alan Wood tabi ki Başak olmalıydı.

Getty Images

Pink
8 Eylül 1979

Bir röportajında Pink, Başak özelliklerini benimsedi: “Ben biraz psikotik biriyim ve bir şeyler hakkında konuşmayı seviyorum. Ben de bir Başak’ım, bu yüzden analiz etmeyi ve fazla detayı seviyorum.”

Getty Images

Keke Palmer
26 Ağustos 1993

Palmer o kadar gururlu bir Başaktır ki, “Başak Eğilimleri” adlı bir şarkı bile yayınladı.

Getty Images

Shania Twain
28 Ağustos 1965

Shania Twain, ünlü Başak iş ahlakıyla bir country müzik imparatorluğu kurdu.

Getty Images

Nicole Richie
21 Eylül 1981

Getty Images

Taraji P. Henson
11 Eylül 1970

Taraji P. Henson bir keresinde Instagram’da “Başak burcu, eğer sizi sevmiyorsa, varlığınızı görmezden gelecek veya söylediğiniz her şeye gözlerini devirecek” diye bir astroloji memesi yayınladı.

Getty Images

Jennifer Hudson
12 Eylül 1981

Jennifer Hudson, Başakların, kendileri pahasına da olsa başkalarına yardım etme eğiliminde olduğunu biliyor. Bir keresinde Instagram’da diğer Başaklara tavsiyede bulunan bir video çekmişti, “Başak, sen her zaman diğerlerine iyi davranıyorsun, lanet olası kendine iyi bak!”

Getty Images

Jean Smart
13 Eylül 1951

40 yılı aşkın kariyeri boyunca Jean, 11 Emmy ödülüne aday gösterildi. Çünkü o bir Başak!

Getty Images

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen