Cts. May 11th, 2024

Cadılar Bayramı yakınlarda bile değil ama Kendall Jenner, ‘mumaya’ elbise trendini denemek için beklemenin şart olmadığını kanıtladı. Geçtiğimiz Cuma günü Instagram sayfasından bir fotoğraf paylaşan Jenner, ayna selfie serileri ile yeni projesini duyurdu. Vücudunu saran bu lila elbise, bacak dekoltesi ve asimetrik detayları ile bir ‘mumya elbisesi’ olarak adlandırıldı. Stilini lila yüzükleri ve gümüş topukluları ile tamamlayan Kendall Jenner, saçlarında isi yüzünü çerçeveleyen örgüler tercih etti.

Bu stil fotoğrafı ile kardeşi Kylie Jenner’ın Kylie Cosmetics markası ile iş birliği yaptığını duyuran Kendall, koleksiyonun 6 Nisan’da satışa sunulacağını belirtti. Birlikte ikinci iş birliklerine imza atan Kendall ve Kylie, daha önce Haziran 2020’de bir göz farı paleti ve lip kit için bir araya gelmişlerdi.

Ablası Kendall ile iş birliğini kendi hesabından da duyuran Kylie, ayna fotoğrafları yerine çekimden ilk kareleri paylaştı. “Kız kardeşim Kendall Jenner ile bir makyaj iş birliğinde daha çalıştığım için çok heyecanlıyım ve çok şanslı hissediyorum” yazan Kylie, “İlk koleksiyonumuz hala favorilerim arasında ama vay canına, bu seferki koleksiyonumuzu görmeniz için sabırsızlanıyorum” diye ekledi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen