Cum. May 3rd, 2024

Jennifer Lopez, yoğun bir sene geçiriyor ve 2022’yi henüz yarılamadık bile! Geçtiğimiz Şubat ayında ‘Marry Me’ filmi vizyona giren Lopez, kısa bir süre önce de (yeniden!) Ben Affleck ile nişanlandı. Nişanlandığını hayranlarına duyuran Lopez, sadece birkaç gün sonra hayranlarına bir belgeselinin yolda olduğunu açıkladı. Bu yaz, Jennifer Lopez’in kutlayacak çok daha fazla şeyi olacak. 2019’daki Super Bowl performansına odaklanan ‘Halftime’ adlı belgesel, aynı zamanda Lopez’in kariyerindeki önemli anlarına ve Porto Rikolu kökenlerine ışık tutacak.

Lopez’in kendi şirketi Nuyorican Productions tarafından yapılan belgesel, 2008’de ‘La Corona’ adlı kısa belgesel filmi ile Oscar Ödülü adaylığı alan Amanda Micheli tarafından yönetildi. 8 Haziran’da New York’ta gerçekleşecek Tribeca Film Festivali açılışında prömiyer yapacak olan ‘Halftime’ adlı belgesel 14 Haziran’da ise tüm ülkelerde Netflix üzerinden vizyona girecek.

Netflix’in resmi açıklamasına göre ‘Halftime’ belgeseli, “Lopez’in sahne arkasındaki hayatına samimi bir bakış sunarken, ekrandaki ve dünyanın dört bir yanındaki sahnelerdeki performanslarından Super Bowl gösterisine Lopez’in dünya çapında cesaretli ve kararlı bir ikon olduğunu vurguluyor. Lopez’in, azmi, yaratıcı zekası ve kültürel katkılarıyla onlarca yıldır insanlara ilham veren uluslararası bir süper star olduğunun altını çizen belgesel bunun sadece bir başlangıç olduğunu belirtiyor. “HALFTIME,” Latin bir sanatçı olarak kariyerinde sesini her zaman daha büyük bir amaç için kullanan Lopez’in hayatının ikinci yarısını başlatırken geriye dönüşü simgelerken aynı zamanda onun anne ve sanatçı olarak evrimini gözler önüne seriyor.”

Geçtiğimiz Şubat ayında New York Times’a konuşan Lopez, bu belgeselin kariyerinin başlangıç noktasını da anlatacağını belirtmişti. Tribeca Festival kurucu ortağı ve Tribeca Enterprises CEO’su Jane Rosenthal, belgesel filmini “ikonik Super Bowl gösterisi aracılığıyla Jennifer Lopez’in aktivizmine ışık tutan ilham verici bir belgesel” ve “J. Lo’nun Latina kültürünün güzel keşfi” olarak nitelendirmişti.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen