Per. May 2nd, 2024

2021’de sayısız ünlü güzellik markası haberine uyandık. Hailey Bieber, Priyanka Chopra, Harry Styles, Jennifer Aniston hatta Machine Gun Kelly bile bir güzellik markası kurduğunu duyurdu. İşte bu nedenle kendinizi 2022’ye hazırlayın, daha şaşırtıcı haberler duyacaksınız!

2022’ye sürpriz bir gelişme ile başlayan Kim Kardashian, bir güzellik markası kurduğunu duyurdu. Şaşırdınız değil mi? Biz de! “KKW Beauty adlı güzellik markası zaten yok muydu?” dediğinizi duyar gibiyiz. Ancak asla bir girişimcilik fırsatını kaçırmayan Kim Kardashian, KKW Beauty koleksiyonunu tamamen değiştirme kararı aldı. Yeni ürünleri, yeni ambalaj ve daha da şaşırtıcısı yeni bir marka ismi. Artık KKW Beauty diye bir marka yok!

Kısa bir süre önce eşi Kanye West’ten resmi olarak boşanma kararı alan Kim Kardashian, ‘Kim Kardashian West’ harflerini taşıyan markasının ismini de SKKN olarak değiştiriyor. Women’s Wear Daily’nin haberine göre geçtiğimiz sene Mart ayında ‘Skkn by Kim’ adlı markanın tescilini alan Kardashian, KKW Beauty’den çok da farklı bir ürün seçkisi sunmayacak.

“Şu an yeni, daha modern, şık ve sürdürülebilir bir marka ve müşteri deneyimi üzerinde çalışıyoruz — Kim’in her zaman hayalini kurduğu gibi,” diyerek bir paylaşım yapan KKW Beauty Instagram hesabı, Ağustos ayından beri yeni bir ürün satışa çıkarmıyordu.

KKW Beauty gibi birçok ürün tanıtacak olan SKKN, cilt, saç, tırnak bakımından ‘lifestyle’ ürünlere kadar oldukça geniş bir kategori seçkisi satışa çıkaracak. Yeni marka isminin henüz ne anlama geldiği bilinmese de New York’taki SKKN+ adlı spanın sahibi Cydnie Lunsford, Kardashian’a dava açmakta gecikmedi. Daha fazla bilgi için takipte kalın!

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen