Per. May 2nd, 2024

Kim Kardashian ve Pete Davidson’ın ilişkileri son haftalarda çok daha gözler önüne çıkmaya başladı. Kardashian’ın Kanye West ile olan çocukları North, Saint, Chicago ve Psalm ile vakit geçirdiği söylenen Davidson, Kardashian ailesine hızlı bir giriş yapıyor. People dergisine göre Kardashian ailesinden onay alan Kim, Davidson’ın tüm ailesi ile anlaşmasından çok mutlu.

Kanye West ile boşanmasından sonra yeni bir ilişkiye başlamayacağı düşünülen Kim Kardashian, Pete Davidson’ın tüm zorluklara rağmen arkasında durmasından ve ona destek olmasından çok mutlu. Davidson ile ilişki sebebiyle kendisini çok şanslı hisseden Kardashian’ın çok rahat ve mutlu olduğu söyleniyor. Kim’in önceliklerini anlayan ve çocukları ile ilgilenmesi gerektiği zaman ona destek olan Pete Davidson, Kris Jenner’dan da onay almış gibi görünüyor!

Kısa bir süre önce ABC News’a Pete Davidson hakkında konuşan Kim Kardashian, “Kesinlikle bir ilişki kadınıyım. Biriyle çok uzun bir süre geçirmeyi planlamasam o kişiyle birlikte olamam. Tabiiki de kendime vakit ayırmak istiyorum ama şu an çok mutluyum ve huzurluyum. Ve huzurlu olmak inanılmaz bir his” demişti.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen