Çar. May 8th, 2024

Euphoria, imza makyaj görünümleri, ikonik karakterleri ve cüretkâr temalarıyla ünlüdür. Bu nedenle HBO’nun Euphoria’sı, her yerde Z kuşağı için en yeni izleme takıntısı haline geldi. Dizi, Hollywood’u kasıp kavuran yıldızlardan oluşan bir oyuncu kadrosuna sahip… Euphoria’nın oyuncu kadrosu, kısa sürede oldukça geniş bir hayran kitlesi topladı ve tabi ki markalar bundan faydalanıyor.

Euphoria, bu yıldızın kariyerleri için bir aracı görevi gördüğü gibi, bu ünlüler de bu markaları ön plana çıkarıyor. Hollywood’un yaşam döngüsü! HBO’nun hit şovu, hem çevrimiçi hem de çevrimdışı olarak z kuşağının hayatına hükmeden makyaj ve moda trendlerinin önünü açtı. Oyuncu kadrosu oldukça çeşitli olduğu için herkesin içinde kendinden bir parça bulabileceği karakterler sunuyor. Bu nitelikler, yıldızları her markanın birlikte çalışmayı hayal edebileceği mükemmel adaylar haline getiriyor.

İşte Z Kuşağının favorisi Euphoria yıldızlarının marka iş birlikleri…

SYDNEY SWEENEY
SAVAGExFENTY
PARADE
2020’de Savage x Fenty marka elçisi olan Sydney Sweeney, kampanya fotoğraflarıyla sosyal medyada dikkat çeken isimlerden oldu. Haziran 2021’ de ise Sweeney, Sydney Sweeney, sürdürülebilir ve göz alıcı parçalardan oluşan iç giyim markası Parade kampanyasının ilk ünlü yüzü oldu.

DOMINIC FIKE
CALVIN KLEIN
Sonbahar 2021’de Calvin Klein kampanyasında rol alan Dominic Fike, 2022 baharı için de markayla çalışıyor.

​CALVIN KLEIN’IN İLKBAHAR 2022 KAMPANYASI: “HEP BİRLİKTE”​​​

ALEXA DEMIE
MAC COSMETICS
Euphoria dizisinin Maddie Perez’i Alexa Demi, 2020’de MAC Cosmetics’in marka yüzü oldu. Euphoria, makyaj sanatçısı Donielle Davy tarafından yaratılan kendine özgü cesur makyaj görünümleriyle ünlüdür. Maddy Perez’i oynayan Alexa Demie, tartışmasız şovun en ikonik makyaj görünümünü kullanıyor. Demie’nin karakteri Maddy’nin, geçen yıl Tiktok’ta viral hale gelen birkaç videosu var. Bu videoların çoğu, Maddy’nin kendine özgü makyajını ve kıyafet görünümünü de yeniden yaratan yaratıcıları içeriyordu. “More Than Meets The Eye” adını verdikleri seri 36 göz farı ve kaş jeli içeriyordu. Demie, MAC ile işbirliği yapmak için mükemmel bir seçenekti. Kampanya görüntülerinin yanı sıra Alexa Demie, “ikonik ekran tanrıçası” görünümünde nasıl ustalaşacağını gösteren bir makyaj videosunda rol alıyor.

ANGUS CLOUD
POLO RALPH LAUREN
Ralph Lauren, Şubat 2022’de Polo parfümünün yeni yüzünün Angus Cloud olduğunu duyurdu.
Cloud, ikonik kokular Polo Green, Polo Red ve Polo Blue’yu kutlayan en son dijital kampanyanın başrolünde yer alıyor.

MAUDE APATOW
AMI PARIS
Euphoria’nın Lexi Howard’ı Maude Apatow, 2021 solarında Ami Paris için poz verdi.

BARBIE FERREIRA
YSL BEAUTY
BECCA
Prestijli güzellik markası, en son ABD marka elçisi olarak Barbie Ferreira’yı seçti. Ferreira’nın Euphoria dizinden önce modellik kariyeri de vardı. YSL Beauty’ye göre Ferreira, markanın “Gen Z tüketicisine hitap etmek ve markanın cesaret, topluluk ve bağlantı değerlerini somutlaştırmak” için oluşturduğu yeni bir güzellik ikonları grubunun parçası. Ferreira, en son markanın “Lash Clash” maskarasının kampanyasında yer aldı. BECCA ise şaşırtıcı bir şekilde hiçbir zaman ünlü bir isme sahip olmadı ve bu da Ferreira’yı birinci yaptı. BECCA’nın ürünleri, Ferreira’nın taze ve doğal görünümlere olan sevgisini yansıtıyor. Aktris, daha önce büyük beden bir model olarak büyük bir başarı elde etti, ancak güzellik endüstrisine girmek için mücadele etti. Ferreira, güzellik endüstrisinin kapsayıcılık açısından çok daha yavaş bir hızda ilerlediğini düşünüyor.

JACOB ELORDI
BOSS
Euphoria dizisindeki Nate Jacobs rolüyle tanınan Jacob Elordi, Ocak 2022’de BOSS’un yeni kokusu The Scent’in yüzü olarak seçildi.

HUNTER SCHAFER
PRADA
İLKBAHAR/YAZ 2022
SHISEIDO
Prada’nın ikonik çantası Galleria Bag’ın yeni kampanyasının yüzü olarak Schafer’ı seçti. Ocak’ta ise Prada, Schafer’in başrolde olduğu ve “In The Mood For Prada” İlkbahar 2022 kampanyasını duyurdu. Schafer, Euphoria rolünden önce Dior’dan Miu Miu’ya kadar pek çok marka için podyumda yürümüştü. Aktris, model ve aktivist, aynı zamanda Shiseido Makeup’ın Küresel Marka Elçisi olarak yeni bir ünvana sahip. Shiseido Makeup Küresel Sanat Direktörü James Boehmer, “O, hiçbir kuralın, sınırın ve kısıtlamanın olmadığı güzelliğin mevcut zamanın ruhunu gerçekten temsil ediyor” diyor.

ZENDAYA
VALENTINO
İLKBAHAR/YAZ 2022
Zendaya, Aralık 2020’den bu yana Valentino’nun küresel bir elçisi. O zamandan beri, birden fazla reklam kampanyasının yüzü oldu ve çeşitli kırmızı halı etkinliklerinde İtalyan lüks moda evinin tasarımlarını giydi. Valentino, Rendez-Vous İlkbahar 2022 kampanyası için de Zendaya’yı seçti.

VALENTINO RENDEZ-VOUS REKLAM KAMPANYASININ YÜZÜ ZENDAYA!

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen