Sal. May 21st, 2024

Kısa süre önce Millie Bobby Brown, Kim Kardashian ekibine katılarak esmer ekipten ayrılarak 2022 yazı için saç rengini değiştirdi. Elbette, pek çok sarışın tonu var ve Millie tam olarak mükemmel harmanlanmış şampanya tonlu bir sarışın oldu.

The Tonight Show Starring Jimmy Fallon’da ilk kez görülen saç rengine tüm ihtişamıyla bir bakalım.

Millie’de bu rengi çok sevdik! Fakat sonrasında tercih ettiği saç stiliyle daha da çok sevdik. Ayrıca en son Instagram gönderisi onun neden Z Kuşağı “It-Girl” olduğunu kanıtlıyor.

Dua Lipa, Simone Ashley ve Megan Fox (sadece birkaçı) İlkbahar/Yaz 2022 için en popüler saç trendlerinden birini denedi: bebek örgüleri!

Bu stil, düz denizkızı dalgaları ve Tinkerbell tepe düğümü ile birlikte büyük olacak saç trendleri arasında… Ve şimdi Millie’nin stile imza bırakmasıyla, güzellik trendlerinin en üst sıralarında yer alacağını tahmin ediyoruz.

Stranger Things yıldızının gözde kuaförü Pete Burkill, son görünümünün yaratıcısıydı.

Dua gibi Millie de bebek örgülerini zahmetsiz bir plaj dalgasıyla eşleştirerek onu mükemmel bir festival saç modeli haline getirdi. Saç düzleştiriciye erişiminiz olmadığında, saçınızı bir gece önceden örün ve sabah açın; aynı etkiyi elde edeceksiniz!

Acaba Eleven’da Stranger Things’in dördüncü sezonunda bu görünümü görecek miyiz? Umut ediyoruz.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen