Cts. May 4th, 2024

Emma Corrin’in eskiden Harry Styles’ın köpeğini gezdirdiğini biliyor musunuz? Peki şimdi ise Emma Corrin ile Harry Styles’ın bir filmde başrolde olduğunu biliyor muydunuz? Hayat gerçekten çok enteresan bir döngü içinde! Bethan Roberts’ın aynı isimdeki romanından uyarlanan ‘My Policeman’ filmi Tony Ödüllü yönetmen Michael Grandage tarafından yönetilirken, senaryosunu ise Oscar ve Emmy Ödülü adaylığı olan Ron Nyswaner kaleme aldı. 1950’ler İngiltere’de geçen filmin hikayesi, polis Tom, eşi Marion ve müze küratörü Patrick’in etrafında dönüyor.

Mayıs 2021’de film setindeki kareler basında paylaşılırken, sonunda ‘My Policeman’ filmine ilk bakışımız ile karşı karşıyayız! Filmden iki resmi fotoğraf paylaşılırken, ilk karede Styles, Corrin ve Patrick’i canlandıran David Dawson’ın Patrick’in müzesinde bir esere bakarken görüyoruz. İkinci karede ise Corrin ve Styles’ı havuzda görüyoruz. Fotoğraflar film hakkında fazla bir ipucu vermese de şimdiye kadar ‘My Policeman’ filmi hakkında öğrendiklerimizi aşağıda görebilirsiniz…

‘MY POLICEMAN’ FİLMİNDE KİMLER YER ALIYOR?

Tom karakterine Styles hayat verirken, Marion karakterini ise Corrin canlandırıyor. Styles’ın karakterinin gizli partneri olan Patrick’i ise David Dawson canlandırıyor. ‘My Policeman’ filminin yardımcı karakterleri arasında Gina McKee, Rupert Everett ve Linus Roache gibi isimler var. Filmin yapım aşamasının başlangıcında Marion karakterini Lily James’in canlandıracağı belirtilse de, James’in projeden ayrılma kararı ile filme Corrin dahil oldu.

‘MY POLICEMAN’ FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

İngiltere’de geçen ‘My Policeman’ filmi 40 seneyi aşan bir aşk ve sırlar hikayesini anlatıyor. 1957’de Brighton’da başlayan başlayan hikaye, polis memuru Tom, sanat küratörü Patrick ve okul öğretmeni Marion’un beklenmedik aşk üçgenini anlatıyor. 50’li yıllarda başlayıp 90’lı yıllara kadar devam eden hikaye, kitabın özetinde aşağıdaki gibi anlatılıyor:

“Marion, en iyi arkadaşının ağabeyi, uzun, sarışın, mavi gözlü Tom’u ilk gördüğü andan itibaren ona vurulur. Tom polis olmak için Ulusal Servisten eve geldiğinde, yeni öğretmen olan Marion onun kalbini kazanmaya kararlıdır. Bir şeylerin yolunda gitmediğinin işaretlerini kabul edemediği için, sevgisinin her ikisi için de yeterli olduğundan emin olarak evliliği kabul eder. Ama Tom’un başka bir hayatı vardır. Brighton Müzesi’nde bir küratör olan Patrick de polise tutulur ve Tom’un gözlerini daha önce bilmediği bir dünyaya açar. Ancak ‘azınlık statüsünde’ olanların toplum ve yasalar tarafından kınandığı bir çağda, bu polisin öğretmeniyle evlenmesi daha güvenlidir. İki aşık, biri kırılana ve üç hayat mahvolana kadar Tom’u paylaşmalıdır.”

‘MY POLICEMAN’ NE ZAMAN VİZYONA GİRİYOR?

Filmin konusu ve oyuncuları sizi heyecanlandırdıysa, fazla beklemek zorunda olmadığınızı duymak sizi çok mutlu edecek! 21 Ekim’de sinemalarda vizyona girecek olan ‘My Policeman,’ 4 Kasım’da ise Amazon Prime’dan izlenebilecek.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen