Per. May 2nd, 2024

Kapak fotoğrafı: @leoniehanne / @giorgiatordini / @handinfire

Geçen yılki eğlence gecelerimiz, Netflix izlemeyi ve eşofmanlar arasında tercih yapmayı içerdiğinden, geri dönmekten en çok heyecan duyduğumuz olayı tahmin etmek çok da zor değil: partiler! Ve böylesine önemli bir olayı kutlamak için bolca payet, tüy ve ışıltı ile karşınıza çıkıyoruz. Beklentilerle dolu 2021 kışına girerken, benzeri olmayan bir parti sezonuna bakıyoruz.

Ancak, 2020’nin çoğunluğu için gardıroplarımızı dinlenmeye aldığımız için, çoğumuz önümüzdeki parti stili açısından pek hazırlıklı olmayabiliriz. Evet, kabul ediyoruz partilere uzun bir ara verdikten sonra, taze bir ilham dozuna ihtiyacınız var. Şimdiden söyleyelim, parti sezonunun havası tamamen sınırsız parıltıya alışmakla ilgili gibi görünüyor.

Bu yıl her kutlamada göreceğinizi düşündüğümüz beş trendi listeledik. Zamansız görünümler seçmeye özen gösterdik, böylece onları birçok partide giyebilir ve gerçekten harika hissedebilirsiniz. Hadi, her parti havasına uygun görünümlerden birini seçin ya da seçmeyin, hepsini deneyin!

Geçen sene bu zamanlarda bütün kutlamalarımızın sınırlı olduğu düşünülünce, parti görünümünüzün tepeden tırnağa başarılı olmasını isteyebilirsiniz. Bu yüzden tam da şimdi kıyafetlerinizle eğlenme, doku, renk ve cesur aksesuarlarla oynama zamanı. Parti giyimine daha sade bir hava katmak isteyenlere süveterle kombinlenen saten slip etek veya deri pantolon gibi minimal parçalar öneriyoruz. Farklı olmaktan zevk alanlara tüy detaylı parçalar, parlamayı ve dikkat çekmeyi sevenlere tabi ki payetler ya da büyük ışıltılı küpeler öneriyoruz.

Söz veriyoruz, Instagram’ın ilham kaynakları sayesinde ve seçtiğimiz kutlama parçaları ile kısa sürede şehirde bir gece geçirmek için giyinmeye geri döneceksiniz. Yoğun bir eğlence sezonuna hazırlanmak için partilerin favorisi olacak 5 trendi inceleyin.

1
TÜYLER

Bu parti sezonunda içinizdeki Harry Styles’a izin verin ve tüy detaylı bir kıyafet deneyin. İster tamamen tüy, ister sadece tüy kenarlar; karar tamamen sizin! Tek bildiğimiz, tüyler pistte dansınıza en şahane şekilde edecek.

Fotoğraf: @dilettabonaiuti

16 ARLINGTON
Mavi Tüy Süslemeli Pullu Üst
‌5.750 TL
harveynichols.com

NEW ARRIVALS
“Lounge Suit” in Room
1.550 TL
newarrivals.co

CULT GAIA
Ansel Elbise
17.100 TL‌
cultgaia.com

SEEN USERS
Tüy Kloş Pantolon
602 €
farfetch.com

2
İPEKSİ KUMAŞLAR

Lüks, zarif bir görünüm için tercihiniz saten kumaşlar olmalı. Özellikle kırmızı, yeşil ve mavi gibi mücevher tonlarında slip etek ve elbiselerin görünümüne bayılıyoruz.

Fotoğraf: @giorgiatordini

THE ATTICO
Capri Mavi Mini Elbise
570 €
theattico.com

H&M
Kısa Saten Elbise
119 TL
hm.com

MANGO
Fiyonklu Saten Etek
399,99 TL
mango.com

MARCIANO BY GUESS

3
PAYETLER

Payetler olmadan bir parti trendi hikâyesi yazacağımızı düşünmediniz değil mi? Her zaman uzun ömürlü trendlere teşvik etmek istiyoruz ve payetler, her Aralık ayında her zaman karşımıza çıkacak.

Fotoğraf: @camillecharriere

IN THE MOOD FOR LOVE
Maxim Üst
2.400 TL
inthemoodforlove.com.tr

MUSE FOR ALL
Amelia Etek
4.350 TL
museforall.com

OSÉREE
Payetli Geniş Paça Pantolon
450 €
net-a-porter.com

ZARA
Kısa Payetli Elbise
299,95 TL
zara.com

4
BÜYÜK PARLAK KÜPELER

Sade bir kıyafeti, bir çift iddialı küpe ile muhteşem bir parti görünümüne dönüştürün. Buradaki genel parti kuralı, ne kadar çok parlak ve omuzlarınıza ne kadar yakınsa o kadar iyidir.

Fotoğraf: @paulaordovas

BEGUM KHAN
Dino Ramses Küpe
13.500 TL
begumkhan.com

MESSIKA BY KATE MOSS
Mono Earcuff

THE NINON
Ornella Küpe
1.500 TL
theninon.com

ELIZABETH COLE
Meg Küpe
1634 TL
revolve.com

5
DERİ PANTOLON

Daha sade bir görünüm için bir deri pantolonun yerini hiçbir şey alamaz. Havalı bir topuklu ayakkabı ve bir bodysuit ekleyince, şimdi partiye hazırsınız!

Fotoğraf: @negin_mirsalehi

NANUSHKA
Siyah Bol Paça Suni Deri Pantolon
6.250 TL
beymen.com

BOTTEGA VENETA
Deri Bol Paça Pantolon
2.439 €
mytheresa.com

MASSIMO DUTTI
Metalik Deri Takım Pantolon
2.699 TL
massimodutti.com

ZEYNEP ARÇAY
Deri Flare Pantolon
1750 $
zeyneparcay.com

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen