Cum. May 3rd, 2024

Jeff Goldblum moda sektöründeki beklenmedik yerini bir seviye üste taşıdı! Prada’nın Sonbahar Kış 2022 erkek giyim koleksiyonunun finalinde yürüyen Goldblum, kariyeri boyunca birçok ikonik stil anına imza atmıştı ancak geçtiğimiz akşam gerçekleşen defilenin zirve olduğunu söyleyebiliriz. Milano’da gerçekleşen şova katılan Goldblum, Prada’nın şık silüetli takımı ve kocaman tüylü kolları ile göz kamaştırdı!

Miuccia Prada’nın yakın arkadaşı olan Goldblum’u çoğu zaman Prada’nın renkli gömlekleri ve kırmızı halıda ise şık takım elbiseleri ile görüyorduk. Film sektöründeki başarısını moda sektöründe stil ilham kaynağı olma yönüne doğru taşıyan Goldblum, Pradasphere’in en yeni üyesi oldu.

Prada defilesinde gördüğümüz tek isim Goldblum değildi… Podyumun kapanışını Goldblum yaparken açılışını ise Kyle MacLachlan yaptı. Asa Butterfield, Thomas Brodie-Sangster, Damson Idris gibi birçok oyuncunun yürüdüğü Prada Sonbahar Kış 2022 defilesi moda ayının açılışını oldukça etkileyici bir şekilde yapmış oldu.

Birçok insan için 2 sene boyunca evden çalışma modu devam ederkeni Prada defilesi bize ‘formal’ giyim anlayışını yeniden hatırlattı. “Yeni koleksiyon tüm farklı alanlarda ve anlamlarda çalışma fikrini kutluyor,” diye açıklanan koleksiyon mimari silüetler ve keskin hatlar ile pandemi sonrası gerçekliğe geri dönüş olarak tanımlandı.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen