Çar. May 1st, 2024

Sussex Dükü ve Düşesi’nin kızı Lilibet Diana Mountbatten Windsor, cumartesi günü 1 yaşına girdi. Aile, bu özel günü kutlamak için minik kızlarının yeni bir portresini yayınladı.

Misan Harriman tarafından çekilen fotoğrafta, Lilibet doğum günü partisi sırasında Sussex’lerin evi Frogmore Cottage’ın arazisinde gülümsüyordu. Minik kız, pudra mavisi bir elbise giymiş ve kızıl saçlarının üzerine bir fiyonk takmıştı.

Sussex Dükü ve Düşesi’nin kızının ilk doğum günü özel çekilmiş yeni portresini, fotoğrafçı Misan Harriman Instagram hesabında paylaştı. İkinci bir fotoğrafta Meghan, Lili’yi tutarken görünüyordu.

Lilibet’in Prens Harry ve Düşes Meghan tarafından verilen özel ilk doğum günü partisi, Windsor’daki Frogmore Cottage’da samimi bir arka bahçe pikniği ile gerçekleşti. Dük ve Düşes, Lili’nin 1 yaş kutlaması için Violet Bakery’den Claire Ptak’a özel bir pasta sipariş verdi. (Ptak 2018 nikahları için Harry ve Meghan’ın düğün pastasını da yaptı.) Yakın arkadaşlar ve ailenin katıldığı kutlamada, Zara ve Mike Tindall’ın yanı sıra küçük çocukları olduğu söyleniyor.

Meghan ve Harry, Noel kartlarında Lili’nin ilk görüntüsünü paylaşmışlardı. Sussex Dükü ve Düşesi, Lili ve Archie’yi büyük ölçüde halkın gözünden uzak tutmayı seçti. Sussex’ler, Birleşik Krallık’ta dört güne yayılan Kraliçe’nin Platin Jübilesini kutlamak için şehirdeydi. Ziyaretleri sırasında Meghan ve Harry, Archie ve Lili’yi halka açık herhangi bir etkinliğe götürmemeyi seçti. Bunun yerine, Lili Perşembe günü büyük büyükanne Kraliçe II. Elizabeth ile özel olarak bir araya geldi.

Bildirildiğine göre, aile şimdi Montecito, Kaliforniya’daki evlerine geri döndü.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen